M' för mycket tankar på en kväll

Jag har fått lära mig att om man vill ha ut sina känslor på bästa sätt ska man skriva ett brev. Innan jag gjorde detta tyckte jag det var hur fjantigt som helst och fattade inte poängen. Men när jag gav upp och äntligen gjorde det så känns det lite bättre, jag börjar acceptera det som hänt och går vidare. Förvandlar dessa dystra tankar till minnen.

Hur ska jag egentligen börja?
Jag saknar dig. Men de orden räcker inte till för det jag känner, jag känner en enorm saknad och en jävla massa sorg. Det känns som jag aldrig riktigt lärde känna dig, jag vet inte så mycket mer än hur gammal du är, vad du heter och lite andra småsaker. Som att du älskade pomac, alltid drack liten jordgubbsmilkshake på mcdonalds, du fick alltid en rolig min när du åt sura godisar, och att du var världens bästa pappa. Jag skäms så jävla mycket för allt jag gjort i mitt liv som du säkert sätt och vet om, jag vill göra dig stolt. Jag känner av din närhet ibland, det känns som jag kollar in i dina ögon om kvällarna när jag kollar upp på samma stjärna varenda kväll. Jag saknar dig pappa, jag har ett kort på dig och mig från liseberg mitt här framför datorn, jag ser så trygg ut och kan inte låta bli att längta tillbaka. Jag har inte så mycket ord kvar men jag vill att du ska veta att jag älskar dig och jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig igen, även om det bara var för en minut.
Jag har äntligen accepterat det här nu, att du inte kommer komma tillbaka, men jag kan inte sluta hoppas. En dag kanske det är du som ringer på dörren.

// mäända

M' för mycket tankar

Tankarna bara flyger omkring inuti mitt huvud. Det känns som det aldrig tar stopp. Har ni hört de där ordspråket "Glöm dina problem, för imorgon kommer nya"? Jag tycker inte det stämmer alls eftersom proböem följer efter än, hur snabbt man än springer, även om man gömmer sig. Tja, jag ska egentligen inte klaga på mitt liv, jag har tak över huvudet, mat på bordet och jag kom in på det gymnasium jag ville. Det är väl så det ska vara? Då är tydligen allting perfekt. Men under ytan finns det så mycket mer.

Jag tänker inte skriva hela min livshistoria här på bloggen och internet, men eftersom jag snart sprängs utav mina tankar måste jag få skriva av mig.

December 2001 hände en sak i mitt liv som bland annat gjorde mig till den person jag är idag, min pappa försvann i en flygolycka i USA, och ingen vet än idag vad som hände eller om han lever eller är död. Pågrund av detta har jag gjort massvis med snesteg i mitt liv.
6 år efter detta hände förstod jag att jag aldrig kommer att få träffa min pappa igen, jag började umgås med helt fel umgänge och gjorde saker som en normal 13/14 åring inte ens visste att man kunde göra. Jag rökte minst ett paket cigg om dagen, drack mig full jämnt, rökte på och ja för att prata ren svenska så betedde jag mig som en jävla fjortishora, och det är ingenting jag är stolt över. Men när jag nu ser tillbaka 2 år efter så ångrar jag inte mycket av det jag gjorde då, för hade inte det hänt hade jag inte varit den personen jag är idag.
Jag kan även berätta att i slutet av april detta året hände det mig något som endast mina närmsta vet om och det är ingenting jag tänker skriva ut här, och pågrund av det som hände så har jag fått så himla mycket problem att jag snart inte orkar att hålla huvudet uppe längre. Även det som hände för 2 veckor sedan tynger ner mig och jag vet inte vad jag ska göra åt det.

Problem problem problem, alla har det och alla vet väl hur det känns. Men jag har bara en fråga kvar, om det nu finns någon Gud som ska hjälpa en i allt, Vart i helvete är han?

// mäända

S' sant

Sometimes when we fight, I think maybe I
Should just let you leave and push you out of my life
But I don't decide, cause I know that I
Just can't survive without you
And I know inside I never let you go cause I'm sure your the one
Even through the rain it's clear, your the one I want
And no matter how we fuss and fight boy, you should always know
I just can´t stop loving you
/ säändr..

M' det ska va gött o leva

Halllojsan skojsan manda här igen o jaa, jag är oseriös gånger en miljon men who cares?

Nej men okej...

Hejsan!

Idag var det en riktigt helvetes morgon, jag försov mig så jag hade bara en kvart på mig att göra mig i ordning och fick sedan skynda mig på bussen och möta Anya och Fredrika på hållplatsen efter min. Första lektionen var SET klockan 8 på morgonen. För er som inte vet var SET är så är det precis som livskunskap, social grej :).
Vi fick göra en övning för att lära oss alla namn, Amanda Aprikos, Anya Apelsin, Tony Tomat, Fredrika Flannel eller något, färnkål på engelska ;) Efter det så fick vi rast. Sedan ett mattetest och fyfan på matte.. Kunde inte så mycket men jag bryr mig inte :) eftersom det inte är betygsatt och de är bara för dom ska göra grupper, ( matte på 1 år och matte på 2 år )

Efter skolan träffa jag den underbara godingen Sandra Bästis Lindblom. Vi käkade pizza och glodde film, och som ni såg i inlägget under grät sandra sönder, medan jag skratta :) Kan ju filmen utantill och har gråtit mig igenom den miljontals gånger förr.

Nu ska vi glo på en till film men först ska jag ut på altanen för ett ärende medan sandra sitter och ruttnar i soffan :)

Puss och kram skumbanan!

ops nu kom oseriösiteten fram igen. !

// mäända

S' filmtips!

Idag var jag hemma ifrån skolan, hade svinont ont i huvudet och har varit förkyld hela helgen. Men jag kände mig bättre senare på dagen så det blir skola imorgon :) men vid typ 2 stack jag hem till manda och hon tvinga mig att kolla film som inte verkade så bra, men jag lät filmen rulla och det blev en av mina favorit filmer. Jag grät mig igenom hela filmen och det är verkligen en sådan film som alla borde se! 
Filmen heter Raise your voice och jag la in en liten trailer. Se gärna


Jag som inte brukar gråta så mycket på filmer, men denna kom det verkligen floder!

/ Säändr


S' är för kort för att kunna nå golvet

Sitter här fortfarande med manda :) vi har lyssnat på musik och pratat lite!
Jag ska faktiskt ändra på mig, ni som är nära kommer märka :)

men nu ska jag dra ut, förlåt för litet inlägg

/ säändr

S' självförtroende, något väldigt svårt.

Sjävlförtroende är det inte så många som har faktiskt. Det är inte många av mina vänner som har det. Jag har verkligen inget bra självförtroende men jag jobabr på det väldigt mycket. För varför ska man inte ha bra självförtroende? Det jag menar nu är att man ska vara nöjd över sig själv, klä sig som man vill, sminka och ha håret som man vill. Det är speciellt tjejer som tänker "nej men jag måste sminka mig för annars är jag ful eller ser äcklig ut". Men när man väl sminkar sig får man tårar i ögonen för att man ser sig själv som den fulaste i världen och allt sånt där.
Tyck inte det, alla är fina på sitt sätt, inte den man försöker vara för att kunna "passa" in. Vänner tycker om dig för den du är , inte någon du försöker vara eller likna. De accepterar dig för så som du vill se ut även om du inte tror det. Och de som kommenterar att du är ful utan smink är ingenting att ha, eller för att de är avundsjuka på hur jävla fin du är utan smink!
Jag har även stött på killar som har dåligt självförtroende, vissa tjejer klämmer alltid ut en kommentar som "kolla hur snygg han är, fyfan hans hår m.m" men vadå? Tror ni inte att killar klär sig fint, fixar håret för att inte visa sitt riktiga jag? Nu är det kanske inte så att alla killar gör så för det, men de flesta jag har pratat med har gjort det för att de har dåligt självförtroende.
Nu säger inte jag heller att ni ska ha världens toppsjälvförtroende, för de har ingen. Men va nöjda över er själva, det finns inget fel.

Det som jag gjorde var för att fixa mitt självförtroende lite mer var att titta mig själv i spegeln 1 minut varje dag utan att kolla bort och intala mig själv "fan jag ser kanske inte ser så dum ut ändå", när jag hade fått in det satte jag mig längre tid framför spegeln och bara glodde in. Visst det kanske låter fjantigt men det hjälpte jävligt mycket för nu vågar jag gå inne i stan osminkad med sköna kläder som jag tycker om utan att skämmas.

Så alla där ute, se på er ni ser inte så dumma och fula ut som ni tror!

/ säändr

S' solen skiner idag!

Hej på er :)
Sitter framför mandas dator och kollar runt lite. Jag slutade skolan idag vid 1, mycket skönt måste jag säga! ännu har vi inte börjat med våra scheman utan det börjas på fredag, med engelska som första timmen :( Jag trivs väldigt bra på Katrinelund så jag hoppas att det fortsätter så :)
Idag har jag faktiskt inga direkta planer, men imorgon ska vi OP1A mötas vid Brunnsparken och välja ut en bok, sedan ska vi fika med klassen för att vi ska lära känna varandra bättre!
Äntligen har även solen kunnat tittat fram idag, underbart!

Skriver ikväll när jag är hemma!
Ha en underbar dag!

/ Säändr

M' the world still spinning and im still living

Hej hej!!

Jävligt länge sedan sen sist :) Men det är så att mitt intenet har varit avstängt ett bra tag nu, och mobilen är så seg att man inte orkar skriva därifrån.
Mycket har hänt faktiskt, orkar inte berätta allt men i fredags var jag och alla tjejer på nrj ♥ i lördags var jag på tjejmiddag hos diddi :) Och i måndags, då började jag gymnasiumet! Nu går jag då alltså inte i älskade 9c längre utan, HR1D på Ester mosseson. Det är bra och kul där än sålänge, samma klass som Anya och Diddi :)!

Appropå skolan så ska mamma köra oss tre till Härlanda tjärn om en timme kanske, måste fixa mig nu.

Bästis sov här idag men hon är redan i skolan hahaha :)

Allt från mig, puss och kram

// mäända

S' dags för gymnasium år nu då

idag började jag min nya skola. jag trodde verkligen jag skulle dö minuterna innan jag skulle börja, jag vågade inte gå in, vågade inte öppna dörren som ledde in till gymnasiumet. men tillslut gick jag och jennie in. vi skulle högst upp!  väl framme möttes vi av andra personer. de började ropa upp vårat namn för att se att alla var där, sedan blev de klasserna. jag har nog aldrig varit så nervös innan, men jag blev väldigt lättad och glad när jag hamna i den klassen jag ville dessutom med jennie :)
väl inne i klassrummet pratade vi lite med våra nya klassförståndare, och de sa vad som skulle hända under veckan.
sedan vid 11 fick vi äta och sedan sluta :)
OP1A är min nya klass! :D

sedan mötte jag tjejerna för att sedan dra till vår gamla skola, jösses vad man saknade det, fast man kände att man fortfarande gick där. efter det mötte jag upp bästavän (eller hon kom hem till mig) och vi babblade på som vanligt, sedan mötte vi tjejerna och stack in till stan. vi fikade med vår gamla mentor Haroula, verkligen mysigt!

imorgon är det antagligen dags för mig att färga mitt hår, ljusare brun :) bild kommer när det blir av!

hoppas ni har haft det en bra dag!

/ säändr


S' sköna sol!

Hej på er igen :)

ska snart dra mig ut med linn&tilda, vet inte om det är mer som kommer :) manda är hos Diddi, hon har tjejmiddag, så idag (som vanligt i sista minuten, manda som vanligt stressad och vet inte vad hon ska köpa) hängde jag med henne in till stan för att köpa något till Diddi :)
Tillslut hittade vi något (och det kanske tog 20,30 minuter för att hitta det) men manda var iaf nöjd med köpet så lugnt kunde hon andas ut!
Det hon köpte tänker inte jag berätta utan det får hon faktiskt göra själv, men enligt mig om man är i sista minuten (som jag oftast också brukar vara) och har ingen aning om vad man kan köpa, använd din fantasi och låt det bli en rolig present! :)
Äntligen har det även kommit lite sol hit till Göteborg, dock blåser det kallt, men underbart att solen kan titta fram!
men nu ska jag fixa iordning mig, ett inlägg kanske kommer in sen, det beror på hur manda är haha!Dagens outfit;

Rosa skorna - Köpta i Spanien
Jeans - GinaTricot
Vitt linne - GinaTricot
Grå tröja - GinaTricot
Svart väska - Köpt på Kreta

/
Säändr


S' lat lördag

Hej på er :)
dålig uppdatering här, men har hänt ganska mycket på sista tiden. men jag ska iaf försöka bättra mig! på måndag börjar jag gymnasium, har tittat lite på schemat och det verkar vara underbara tider som vi har :) får iaf hoppas på det bästa.
igår var det NRJ på liseberg, blev inte direkt som vi hade tänkt oss, missade lite artister och så men annars var det helt okej :)
idag har jag inte gjort något speciellt, vakna upp hos manda och sedan stack vi in till stan för att köpa en present, sedan stack vi hem till mig och gjorde mat (eller ah manda gjorde) och nu har hon precis duschat, och jävlar vad hon klagar haha! <3
men jag skriver mer senare, förhoppningsvis kommer det bilder ifrån Vedbände då :)

njut av er dag!

/ säändr

S' jag vill bara vara jag, just den jag är.

Hej på er:) Ligger i mandas soffa och mobilbloggar lite:) vi ska snart åka iväg och köpa lite saker, mys på det! Jag tänkte att lägga in lite bilder ifrån vedis ikväll :) Men nu kollar manda surt på mig så jag måste sluta<3 Ha en bra dag puss hej / Säändr

Älskade vedis (mobilblogg)

Hej på er :) förlåt för dålig uppdatering, men har inte haft någon täckning någonstans :( men jag har iaf haft en liten d-ponny som heter boss, verkligen skitgo. Men mer om allt kommer senare med bilder och även två videoklipp :) Men nu sitter jag här i bilen med syster, mamma, mormor och bästis <3 är i jönköping så har inte så långt kvar nu :) ingen aning om vad som händer sedan men jag ska iaf ta en dusch (längta, längta!) Men ska sluta<3 Ha en bra dag / Säändr

M' long time no see.

Hej hallå. Jävligt länge sedan jag skrev. Hänt rätt mycket men inget jag orkar ta upp och skriva om på mobilen internet kommer igång snart! Äntligen. Men iaf. Vaknade för två timmar sedan faktiskt. Har duschat och ätit och nu ska jag fixa mig tänkte jag. Sandra är på vedbände nu och och fick hästen hon ville ha, boss:) men nu orkar jag inte skriva mer puss puss /Mäända

S' donken vid vetlanda (mobilblogg)

Hej på er igen! Tänkte skriva lite nu eftersom det är bara jag som skriver just nu haha :) Men nu är vi strax framme på sköna gröna vedbände <3 vi kanske har 3 mil kvar eller något. Snart kommer väl ett litet pirr i magen, för man blir så glad att komma dit :) Men skriver när jag kommer fram. /Säändr

S' snart framme (mobilblogg)

Hej på er :) Sitter i bilen på väg till vedbände, har ungefär 5 mil kvar. Det har iaf gått väldigt snabbt hit för en gång skull, och det var även nära att vi körde fel haha :) lyssnar på hög musik och skojar om allt möjligt, just nu pratar vi om att jag blev utskälld av ägaren på vedbände :) Men skulle bara skriva av mig lite, kommer säkert ett inlägg när jag e på vedbände eller jättenära! Ha en underbar dag, och sola så länge du kan, man vet aldrig när regnet kommer igen! / Säändr

S' inte långt kvar nu (mobilblogg)

Godmorgon på er :) jag gick upp för kanske 10 minuter sedan, och nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar.. I natt har jag inte sovit alls mycket, allting har kretsat runt om mig, mer tänker jag inte gå in på. Min packning är ju inte liten heller, en handväska, en träningsväska, en större träningsväska och även en stor ikea påse (a) men nu ska vi nog dra oss, jag skriver mer när jag åker bilen, ett eller fler inlägg blir det allt. Det beror på om det händer något roligt på vägen! / Säändr

S' imorgon blir det av! (Mobilblogg)

Hejsan på er :) Idag vaknade jag med manda bredvid mig (ovanligt eller?). Sedan packade vi ner allting som jag skulle ha med mig och sedan var det typ bara att säga hejdå, och fyfan vad jobbigt det är :( saknar henne redan! Men jag åkte iaf till backaplan idag, köpte ett par ridbyxor för endast 149 kronor, och det är väldigt billigt för ett par ridbyxor! De var även väldigt sköna att ha på sig :) Sedan möttes jag av en stor chock hemma hos pappa! De hade tydligen målat om huset, väldigt fint blev det :) Vi åkte även och badade och jävlar vad kallt det var :o men kanske för att jag är van vid kretavärmen fortfarande? Men imorgon åker jag iaf ner till småland och stannar där i 10 dagar <3 åker vid 8, halv 9 och kommer fram 12, så det blir nog ett inlägg i bilen :) Sedan kommer jag även skriva på kvällarna där, för jag har tillgång till mobilen i ungefär 2 timmar per dag:( hur fan ska jag klara mig? Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova<3 Och mandabästis? Jag saknar dig något enormt mycket, jag älskar dig så jävla mycket <3 ingen kan ändra på det, du och jag livet ut eller hur? Älskar dig bigsis, mitt liv! Ingen tar din plats det kan jag lova!<3 / Säändr

S' mobilblogg

Hej på er:) Förlåt för dålig uppdatering av oss båda, men nu ska det bli ändring på detta. Igår var jag och manda med linn och amanda och fikade, det var mys! Vi stannade där tills typ 12 och sedan drog jag och manda hem till henne och glodde film till kvart över 3 på natten. Vi somnade vid 4 och gick upp vid 1, 2 :) sedan stack vi till tilda och var där en liten stund<3 Sedan gjorde jag och manda jättego mat,mys på det :) Nu sitter jag och manda och väntar på att få pengar av hennes mamma, sedan drar vi till tilda och lämnar en film, sedan kanske det blir att hyra en och ta det lugnt. Jag måste även packa inför vedbände på fredag! Men jag bloggar varje dag där, eftersom jag har tillgång till mobilen på kvällarna:) Men jag skriver mer sedan<3 /Säändr

S' nyttig man är!

Hej på er :)

Nu har jag precis kommit hem, jag och manda ska precis äta pizza och sen blir det lite folk hemma hos mig :)
Idag har vi varit hos min mormor och fikade lite, blev kokosbollar för min och mandas del haha. Och min mormor tjatar på som vanligt, om allt möjligt då :)
På fredag åker jag iväg i 10 dagar också, till småland. Ridläger blir det då :)

men nu ska jag äta

/ säändr, men manda hälsar!

S' Kreta 2009

Hej på er :)

manda fixar mat (eller ah frukost) till oss medan jag sitter framför datorn :)
tänkte lägga ut lite bilder ifrån kreta nu, haha vissa bilder är ju som de är!


flygplanet, när vi nästan var framme på Kreta


första dagen, innan vi skulle äta


när vi skulle äta


alla som var där, tyvärr fattades mikael på detta kort.


andra dagen, min bränna efter FÖRSTA dagen jag solade..


mamma tycker det smakar som Dumle, men nej det gör det verkligen inte!


jag, sebbe och mikael hittade ett ställe (Poseidon) som vi spenderade nästan varje dag på :) (mikael på bild)


på poseidon


vi var heller inte så jävla seriösa, men kul hade vi :)


en annan dag på Poseidon, mikael och sebbe shottar (jag vägrade)så tyckte de om shottarna :)


nästa dag var det min tur att bli full, oh herrejävlar vad roligt vi hade :)


sebbe var också lite dragen!


jag och poseidon killen (full som fan var jag)


sebbe och poseidon killen


bilden säger allt...

mer bilder kommer senare!
och vad som hände överallt.
/ säändr

S' jävlandes unge bredvid mig.

Godmorgon på er!

Vaknade kanske för en timme sedan och har bara legat och degat i sängen. Manda är på jävligt rethumör och jävlas med mig hela tiden.
Idag har vi inga direkta planer, jag är ensam hemma så vi kanske ska vara här men ingen aning om vad vi ska göra.
Bilderna ifrån Kreta kommer antingen idag eller imorgon, får se vad jag har för ork :)

Men ni får ha en underbar dag!

/ Säändr

RSS 2.0