S' underbart att vara hemma!

hej på er :)

nu är jag hemma ifrån två veckor på kreta, det har varit underbart men ändå jävligt skönt att vara hemma!
bästis ligger här bredvid mig och håller om mig :)
men nu ska vi nog sova, kanske ska försöka ta en cigg först, men jag lägger in bilderna under helgen!

sov gott

/ säändr

M' im a wildchild

Hej bloggen!

Äntligen har jag en dator att skriva på. Är hemma hos bästis nu, hon kommer hem om några timmar och jag ska titta tv tills dess. Mys! Har varit med mathilda älskling och manda idag :) mys. Igår blev de fika på cappuccino, gjorde en oseriös  videoblogg igår med mina bruds den kommer upp här (L)



Mitt fina armband som ni ser fick jag av sötnosarna linn och mathilda från turkiet (L)

Gårdagens outfit ;



Jacka från Vila
Bästis linne från gina
Uppvikta Jeans från Chep Monday

Idag köpte jag även blommor till bästis



Såhär ser dom ut :)

Nu ska jag kolla tv och vänta på bästis, kom hem saknar dig ! (L)(L)


// mäända

M' rosa moln

Tjo hallå! Sitter i solen med linn och ska snart hem och äta:) de blir röj ikväll! Mys:) linn sjunger, hon borde skämmas haha. Men orkar inte skriva skriver när jag är på pigalurven mys!:) men ska nu gå in och äta så skriver sen pusshej:)<3 /Mäända

M' sommaren är kort det mesta regnar bort

Hej hallå<3 Ligger i sängen yrvaken:) tilda ringde och väckte mig och det förlåter jag för hon är ju hemma nu :) ska träffa henne och linn halv två! Äntligen efter två veckor. Stackars dom bara att de är en jävla regnperiod i sverige:( Igår blev det condeco med emelie och manda, mys! Efter det blev det coop och köpa redbull, träffa john en snabbis och sedan körde mamma mig och emelie hem :) Nu ska jag fixa mig iallafall och försöka få bort min äckliga förskyldning och mensvärk! Usch usch usch. Men jag är glad ändå:) ha de bra så får vi se när jag skriver här näst:) puss /mäända

M' the code

Hej hallå<3 Sitter på brännö brygga och har precis badat mys! :) äter chips och ska röka nu typ :) skriver på båten hem kommer antagligen ha tråkigt då<3 Imorgon kommer mina sötnosar hem! Jippie<3<3<3:-D Men ha det bra vi hörs puss /mäända

M' what i like about you

Sitter ute med manda och väntar på jennie<3 ska ner och äta pizza mums! :) senare vet jag inte vad som händer men iallafall:) igår var jag med jennifer och jennie<3 mys länge sen sist:) Men nu ska jag vara social mot amanda :) ha det gött skriver säkert senare. Puss och kram /mäända

M' just dance get on the floor

Ligger i sängen propp mätt på pannkakor<3 skulle bara säga att mitt internet inte funkar så kommer bli gles uppdatering men ska göra så gott jag kan!:) Igår var det en rolig kväll för alla utom emelie, stackarn :( men jag och jennie hade riktigt kul iaf. Linn och tilda på söndag kommer ni hem :-D<3 Sandra om en vecka<3<3<3 Ha det så bra tills vi hörs igen! Puss och kram //mäända

M' vad söt du är, du är underbar

Hej hallå!!

Vaknade nyss, eller rättare sagt orkade mig upp ur sängen nyss. Har ätit lite frulle o rökt. Nu ska jag fixa mig och sedan träffa Sofia


Får skriva mera senare gullungar

Puss


minnen <33<3

// mäända

M' living life an loving it!

Hej hallå!

Har haft så jävla kul ikväll att de inte är sant, inte skrattat så här jävla mycket på länge och det behövdes!
Mötte sofia på Eketrägatn runt 7, mötte emelie, jennie och emma efter det. Drog till Backaplan, Sedan Wisel en banan nej två bananer hahahha jag dog. Sen hem till jennie, och sedan hyra film o va hos emelie till nyss (L)

Imorgon blir de väl att träffa dom igen hoppas jag (a) annars vet jag inte, ska nu snart sova hade jag tänkt mig och försöka gå upp tidigt imorgon!

Puss och kram

// mäända

M' back to the damn old days..

Hej hallå!

Är inte på så prima humör nu för känner mig jävligt kass just nu. Ska iallafall möta sofia sen. Men nu ska jag dra täcket över huvudet.

puss

// mäända


M' bla bla bla ♥

Leighton Meester, Blair Waldorf i Gossip Girl om någon inte visste, har tydligen gjort en låt.
Bra var den iallafall även om dne påminde om Lady GaGa


M' another day without your smile

Tjoho!

Emelie den jäveln väckte mig idag halv 2.... ! Sur blev jag iallafall o gick upp. Inte gjort mycket sedan dess men nu ska jag fixa mig iallafall sedan får vi se vad som händer. Och Sandra din älskade idiot du får fanimej ta o komma hem för jag saknar sönder mig!

Förlåt för sådana jävla tråkiga inlägg men vafan (a)

// mäända

M' lost in paradise



Sometimes I wish I were an angel, sometimes I wish I were you!


M' what i like about you

Hej hej!

Var på Ica maxi med mamma och syster förut, alltid lika host kul! Efter det så stack jag hem till manda, där jag träffa sofia, mattias, mikael, jennie, emma och emelie
Mys. Kom hem runt 12 och har tittat film sedan dess. Just my luck blev det även om man sett den ungefär tusen gånger. Men är man lika klumpiga som dom i filmen är de rätt kul att titta på (a)




Imorgon har jag inga stora planer, funderar på att städa mitt rum, men de är tveksamt haha.. Annars vet jag inte vi får se, ta dagen som den kommer liksom..

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, men blir nog en cigg först. Hoppas ni haft en bra kväll för det har jag. Pussokram!

// mäända

M' under blå himmel



Här har ni sålänge, äkta sommarlåt♥

M' i dont think you ready

Hallå!

Sandra höll på att skriva ett inlägg förut så kracha den nedrans datorn på kreta så de kommer någon gång då den fungerar igen :) Hon har de bra iallafall även om hon är sjuk ♥

Själv så har jag inte gjort någonting idag, kollat tv och inte ens orkat mig ner för att duscha haha.. Men nu ska jag med syster och mamma till någon affär, efter de får vi se vad som händer, rejäl huvudvärk och illamående har jag forfarande så vi får se om jag orkar mig ut eller stannar hemma. Ett inlägg till blir det iallafall när jag kommit hem. Puss på er sötnosar hoppas ni har de bra ♥



Gammal bild, och med denna begär jag att Sandra, Linn och Mathilda ska komma hem nu nu nu!!!!!!!!!

Fick även sms av linn igår, och de va lite förvirrande men får update när dom kommer hem iallafall! Och gör de snart för Göteborg är inte desamma när ni inte är här ♥

// mäända

M' vågorna gungar mig

Tjena tjena!

Vaknade för några timmar sedan och har inte gjort mycket sedan dess, ska snart äta och nu snackar jag med bästis (L) hon skriver nog här snart hoppas jag ! Men jag skriver senare istället har absolut ingenting att skriva just nu.

Puss och kram

// mäända

M'tjuptjup

Hej hej! Skulle egentligen skriva inlägg igår men emelie snodde datan den jäveln ♥
Men nu tänkte jag skriva något men frågan är vad? Ska snart ner i systers rum och där spenderar jag kvällen med filmer och the sims, orkar inte mig ut idag för mitt huvud dödar!!

Pratade med Sandra förut och gud va jag saknar dig helt tomt utan dig tjötande i mitt öra :( (a)

Men skriver ett inlägg senare, puss och kram !

Lin och Mathilda kom hem, saknar er mest!!! ♥♥

skrivet 16.38

E' emma är "bäst".

Haallåådäär, Emelie här! Vi sitter hemma hos Amanda och chillar på hennes altan, vad gör ni en kväll som denna? :) Idag åkte jag in till stan med Emma medan resten åkte till Mölndal en snabbis, sega är ju bara deras förnamn! Amanda pratar med Sandra i telefon och skulle precis skriva ett blogginlägg, men jag tog datorn hihi.
Är hur seg som helst idag för jag saknar min älskling! Helt deprimerad, stackars mina vänner som får höra mitt gnäll hela tiden.. Men å andra sidan, jag sitter här med världens goaste tjejer så klaga är det sista jag ska göra!
Amanda B sitter här bredvid mig och glor, någon som vill ge henne en kyss på dirr? Jennie sitter och plattar håret, och Linnea och Emma tjötar därute. Ska snart dra mig hemåt och soooova, dagarna går fortare då vetni.
Sandra hälsar till mig nu, hoppas du läser detta för jag hälsar tillbaka :D Eller borde jag säga "I say hello to you too?" höhö I hear you.
Nu kom Emma också den lilla parasiten, tror att hon kan dansa å såååååånt. Jag tror jag går. Haha, nej jag skoja jag älskar min lillasyster, lilla fisen har ju kille och allt nu. Hon börjar växa upp, inte får barn vara barn länge inte! Amanda har ju svenska2 eftersom jag behövde läsa högt för henne...
Förresten, Linn och Mathilda läser ni? Hur har ni det, vi saknar er faktiskt här hemma! Hoppas ni lever och inga mer trombar nu, hihi. Jag ser Linn framför mig i en tromb, det är ju ingen tråkig syn haha!
Amanda har likadant armband som Brüno, kolla reklamskyltarna på busshållplatsen. Ja, hon skäms och hon borde.
Emma sitter och fiser som en gny, vi käkade pizza förut, muuums. Plus att vi käka donken förut, ja jag har ju "tagit tag i det" haha eller inte.
Amanda klagar på att jag babblar på som fan, men jag väntar och vad ska man göra? Och fan vad jag hatar att vänta, mitt tålamod är sämst.
Jag är rätt sugen på kokosbollar nu, men vågar inte fråga Amanda B om vi får baka.. Hon ger sig alltid tillslut, men det efter lite damp ;)
Nu sitter Emma, Jennie och Linnea här och läser vad jag skrivit. Jaaahopp, och Amanda B "mamma" langar maten på dirr.
Nu orkar jag inte mer, peace out lovers and haters! Saknar min blogg lite faktiskt, men näe bara stundtals. Puss och kärlek till alla mina vänner!



Bild från balen, saknar!

S' you never walk alone

Hejsan pa er!

Har e jag i varma kreta, sjukt underbart iaf :) Fast jag langtar faktiskt hem, men jag kommer ju hem om typ 14 dagar :)
Det har inte hant sa mycket dessa 2 dagar, flygresan gick jattebra, inga forseningar eller ngt, bussen till hotellet gick bra forutom att han som korde inte sa att vi var framme, det var tva olika hotell men det visade sig att det var pa samma stalle. men men :)
idag gick jag upp vid halv 9 (alltsa halv 8 i sverige :o), gick och kakade och sen gick ner till stranden. vi kopte en madrass till mig och jag e ju alltid sa javla smart som ni alla borde veta i detta laget, sa jag och sebbe tog vara madrassen och simmade ut och solade. och vem ar det som e sa smart och bara smorjt in mig en enda gang pa ryggen och solar bara ryggen under den tiden? jo det e ju lilla sandra, sa hennes rygg e brun men inte hennes mage, valdigt fint tycker jag (a)
men det e ungefar 30,35 grader pa dagarna och 25,30 pa kvallarna, 36 grader i vattnet ocksa sa jag klagar iaf inte ;)

jag har redan kopt; en vit keps, en vit troja och en rosa navelpiercing (a)

just det! jag och lenny ska tatuera oss nar vi kommer hem ifran kreta, jag fick for mamma men maste bara dolja det for pappa :)

men nu ska jag satta mig vid baren och ta det lugnt ;) alldeles for varmt har inne!

ni far ha det sa bra, sa ska jag uppdatera er mera under veckan det kan jag lova!
manda jag saknar dig sa jag haller pa att do, men var inte orolig jag lever iaf (L)(L)

/ säändr


M' sommaren är kort, det mesta regnar bort, men nu är den här så ta för dig, solen skiner idag!

Hallå!

Ingen uppdatering igår, förlåt. Men hade fullt upp med att kolla klart gossip boxen (a)

Idag har jag iaf varit på Backaplan med mamma, och nu ska jag dra och möta upp brudsen, blir lite bus först ;), sedan en tripp till cappuccino
Ni får ha en bra dag så uppdaterar jag under dagen. Ha de bäst puss!


Dagens outfit ;
Randig tröja - Gina
Vita Shorts - Gina
Ringar- Gina
Örhängen - Gina
Armand - Gina
Solbrillor - Gina

// mäända

M' borde inte jag sova? :)

om dig
namn: Amanda Sjöström
smeknamn: Manda
piercingar: Hade naveln, nu bara 3 i öronen
tatueringar: snart!
längd: 172
skostorlek: 39
hårfärg: mööörkt brunt, men ska bli ljusare!
önskar du att du bodde någon annanstans: Japp
vilket shampoo användner du: Det jag köper :)
din största fobi: FÅGLAR
din första
operation: 2 månader gammal
första piercingen: Naveln :)
första priset: Vettefan
första husdjuret: Hamster :)
första kärleken: Jimmy

just nu
äter du: Popcorn kärnor :)
dricker du: Ingenting :)
ska du: sova
lyssnar du på: tangenbors tryckningar
tittar du på: datorn
har du på dig: shorts & strumpor & linne

din framtid
barn: ett iallafall
giftemål: Nej
karriär: Vettefan

antingen eller
läppar eller ögon: ögon
kramar eller kyssar: kramar
kortare eller längre: längre
snygg mage eller snygga armar: mage

har du någonsin
brutit ett ben: nej
rymt hemifrån: yes
krossat någons hjärta: nej jag är snäll :)
nobbat någon (som haft känslor för dig): ja
gråtit när någon dött: yesbox

tror du på
mirakel: nej
eileens: nej bara på Sandra
magi: nej
himlen: nej
magissas på första träffen: magissas?
änglar: ja va annars är mina vänner för något? ♥

senaste
film du hyrde: The List
låten du lyssnade på:  Imogen Heap- Speeding Cars
låten du hade på hjärnan: Dancing in the sky
personen som ringde: Mamma
personen du kysste:  En idiot

för eller emot
långdistansförhållanden: emot
utnyttja någon: emot
droger: emot
sex före äktenskap: för
köra onykter: emot
förhållanden: för

antal
gånger du varit kär: aldrig tillräckligt tydligen
gånger ditt hjärta brustit:  1
hjärtan brustit på grund av dig:  nada aning
personer från grundskolan du har kontakt med:  dem flesta man bryr sig om
ärr du har på kroppen: du vill inte veta

senaste
bok du läste: Rasmus+Malin = Sant
personen du fick mail av: Youtube
personen du fick sms av:  Bästis
gången hela din familj åt middag tillsammans:  Idag :)

övrigt
vad har du gjort idag: Varit med lilsis ♥
var det kul: alltid!
vad ska du göra ikväll: sova
är du seriös:  aldrig :)
var har du ont:  huvudet!
använder du hårspray: ibland
favorit serie:  one tree hill, gossipgirl
var du glad igår: Yes
stockholm: är Sveriges framsida
göteborg: är Sveriges hjärta
kan du sjunga: oooh nej!
spaghetti eller makaroner: älskar båda :$
ett land jag helst vill besöka: Usa, igen
ska inte bli skoj:  att klippa mig :(
dagens dryck: äpple saft



Har man tråkigt så har man, men nu blir det sängen. puss puss

// mäända


M' here we go

Hejsan hejsan

Här sitter jag och ögonen går i kors, måste gå och lägga mig nu tycker jag! Sa hejdå till Sandra för 3 timmar sedan och de känns redan hemskt :( Men men, spelat Mariokart med familjen, så löjligt roligt  (a). Imorgon blir det backaplan med mamma ska få lite grejer :) Men nu måste jag sova, så skriver jag när jag vaknar imorgon :)

Snälla gud gör så Sandra får en bra flygresa! Jag är så jävla flygrädd och nojig, så fort någon åker flygplan som jag känner är de hemskt oroar mig hela tiden :( Men men, nu blir de sova. Bästid ha en underbar resa så ses vi
snart ♥

Puss på rumpan




// mäända

S' sista inlägget här i sverige.

Hej på er :)

ligger här i min säng, har precis packat ner det allra sista nu :) ska upp om tre timmar och det känns ju sådär faktiskt :(
mandas mamma körde hem mig, och så berättade hon massa haha jag och manda höll på att dö!
vi lyssna även på hög musik, honey honey faktiskt :)
bästis har precis skickat låtar till mig som jag la in på IPODEN, eftersom de inte funkade förut, hahah fattade ingenting :)

just det manda, mamma har fixat ljudboken nu, lagt in 300 låtar på sin IPOD, så jag tror vi har mycket musik till Kreta :$

men nu ska jag faktiskt sova, ni får ha det underbart här i kalla sverige (A)

och mandabästis, jag saknar redan dig, men vi ses snart igen jag älskar dig syster!

/ säändr, den bruna varianten ;)


S&M ' jajajajaj

Ja vi vet videosarna funkar inte just nu men de ska fixas, jävla youtube!

M&S' smile in to the camera!

Lite kul med camen har vi allt :$


hihihi (a)

// mäända o säändr

M' the tears are poring down like the rain

Halllllååå !!!!

Nu ska jag vara oseriös för de hatar Sandra och jag hatar henne för hon åker så nu är de oseriöst och de är bara fina fisken! Precis ätit chokladpudding med familjen och bästisfestissvettis ♥ Röka gjorde jag med gud va mums! Emelie hur går det att sluta ;)

Två timmar kvar med bästis så ska vara social mot henne nu☺ Men jag skriver senare igen också, älskar dig bästis. Ha de bäst på kreta de förtjänar du!

Men nu blire knarkning av musik, pusshej



Bästis vad gör du på bilden? ♥

S' timmarna går för fort.. :(

Hej på er!
Sitter hemma hos bästis, snart är det dags för mig att gå hem och sova, eftersom vi åker klockan 3, halv 4 inatt :( usch vad hemskt att vara borta ifrån vännerna i två hela veckor.
Manda hjälpte mig att packa idag, eftersom jag inte kan det (a) sen hämtade vi min syster med moppen på henne jobb, jag fick först köra henne hem till mig, sedan hämta bästis vid gamla kyrkan. haha min syster är helt sjuk i huvudet, försöker köra moppe och så hahaha! men hon ska iaf få låna den när jag är på kreta :)
jag och bästis åkte hem till henne för kanske två timmar sedan, och självklart började det att regna så fort vi gick utanför dörren :( men sedan blev det tacos, så vi var iaf nöjda (a)
sen fixade jag hennes ögonbryn och hon fixade lösnaglar på mig :) snart ska vi äta chokladpudding MUMS ;D
men det blir väl hem vid 10, 11 någon gång där .. men jag ska iaf försöka skriva några dagar jag är på kreta, men jag lovar ingenting :)
men ett inlägg blir det ikväll, det hoppas jag på iaf, men annars får ni ha det så bra och ta hand om er :)




mandas cam är rolig :$



manda bästis jag kommer sakna dig så jävla mycket så det inte är sant.
men lova mig att ha roligt nu, skäm inte ut dig för mycket (L)
jag älskar dig, vi två livet ut!

/ säändr

M' it is see you later not goodbye

Är här hemma hos familjen Lindblom Larsson, och ja de är resfeber på g. Alla tre som bor här fixar och trixar med sina ipods, packar och sånt.. Även Sandras syster Therese är här på besök :)

Har precis lagt in massor med låtar och bilder åt Sandra, nu önskar jag att jag och sandra ska se film men det vill inte hon :( Ska hem till mig om ungefär en timme och äta tacos, och sedan vid 11 är det att säga hejdå till bästis ! :'(

Men skriver mer senare om jag har tid, puss och kram




I love you until the day I die (L)

// mäända

M' hello, is it me you looking for?

Tjenixen ! :)

Vad gör alla? Själv så väckte Sandra mig nyss och så fick jag glo när hon skrev här.
Hon åker inatt :( Jag saknar henne redan och usch vad ska jag göra utan henne? Vi är sådana fjantar så vi kommer gråta sönder, haha :)

Idag blir de tacos, jag är glad. Sedan ska jag hjälpa Sandra att packa för hon kan ju ingenting.

Nu är det dags för mig att sova en timme till (a) ¨

Godnatt till alla sötnosar




/ mäända

S' The last day

Godmorgon på er!

Jag vaknade av att manda hade tagit all täcke ifrån mig och sparkade till mig på ryggen, aj!
Idag blir det först och främst packning på hög nivå, sedan blir det att äta tacos med bästis (L) Men vi har inga direkta planer om idag, vi kommer säkert gråta det mesta! 2 veckor utan varandra nej usch fy.

Men nu ska jag göra frukost för jag är hungrig :(

Ni får ha det så bra, det kommer säkert ett inlägg inatt va inte oroliga! Jag ska även försöka skriva någon gång när jag är på Kreta :)



jag på kreta första gången i år :)


/ Säändr


S' en lugn dag

Go kväll på er :)

Jag och manda sitter framför tv och har det mys!
Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag, varit vid skolan och träffat fin fina killar *mums* och vem är klantig och tappar min moppe framför alla? jo självklart är det manda haha! men roligt var det iaf :)










lite bilder från idag :)

/ säändr

S' snart gäller det.

Hej på er :)
Har precis tagit en dusch, otroligt skönt faktiskt! Snart blir det att åka hem till manda och käka där (fyfan vad hungrig jag e!).
Manda sitter här och babblar om mat, vilket gör att man bara blir hungrigare! :(
Jag har även lite panik nu, för imorgon måste jag vara klar med packningen och jag har inte ens tagit fram allting, men det är typiskt mig, självklart.

I söndags var jag med min kusin, som jag inte har sett på evigheter. Vi åkte till stallet och tog hand om Skalman och Starlight! Skalman är en superduper söt liten shettis som jag självklart blev kär i!



kolla bara! (LL)

men vi hörs senare, ha det så bra så länge!

/ Säändr


M' im going down on my knees for you

Sitter här med datorn igen och väntar på Sandra medan hon duschar. Hungrig är jag också :( Ska hem till mig och äta senare men de är typ om timmar :( Men men, nu ska jag iaf försöka få bort min hunger, hur fan ska jag göra? Några tips? förutom att äta för de fattar jag ju själv :)




// mäända













M' so much to do, so little time

Hej hej bloggen !

Nu är jag äntligen framför datorn och skriver på bloggen som börjar gå i konkurs haha. Sandra sitter här brevid mig, bakis men glad :) Det har inte hänt så mycket dessa dagar utom igår då Sandra blev packad och shotta vodka, jag var riktigt förvånad kan man säga. Gothia cup har börjat nu också, vilket betyder snygga norskar i skolan, mums! Men här kommer lite bilder från lite olika dagar, enjoy ! :)



Syskonkärlek, huh?



Nattcigg med bleka ben :)




Cigg på Sandras balkong, i fredags tror jag (L)












Jag och Sandra var barnvakt för hennes systersson på universeum ! :)

Nu tjatar Sandra om datorn haha :) Vi hörs senare, ha de bra sötnosar

// mäända


S' 3 dagar kvar här i sverige

Hej på er :)

Jag och manda sitter hemma hos pappa helt döda, vi ska ta bussen hem till underbara Göteborg om en timme!
Nu är det inte långt kvar tills jag åker bort till Kreta i två veckor, det ska ändå kännas bra på ett sätt, för att bara kunna släppa allting och kunna slappna av, men ändå kommer det kännas förjävligt, kommer sakna alla något enormt mycket!!
Helgen har varit helt okej ändå, har för det mesta varit ute och tagit det lugnt, men jag saknar självklart göteborg.

Nu har manda somnat i min säng här haha, hon rör sig som en galning :)

Men ni får ha en underbar dag!

/ Säändr

M' kom hem, vi börjar om igen

Äntligen en normal dator med ett normalt tangentbord :) Härligt härligt. Imorgon blir det lite stress tycker jag allt, ska hinna med att leka med Sandras gullunge till bror, träffa linn och mathilda för dom åker snart ( FAAAAAN NEJ :( ) sedan tillbaka hit till stannum och sedan hem för åker till Brännö på söndag och då ska jag antagligen upp hit på kvällen igen, usch stress stress stress. Jag är mer ostress av mig enegntligen då va, hum, vad ska man skriva jag gillar att tjöta faktiskt..


Linn din flodhäst, smsa när du läser detta, puss på rumpan.

Ursäkta att jag är så himla off med bloggen men det är personliga grejer som snurrar runt i huvudet just nu att krafterna tar slut. Vet inte vad jag ska säga eller så men deprimerad kan man kalla mig även om jag använder alla muskler i hela kroppen för att verka glad och må bra så tar detta kål på mig. Varför är detta året värst av alla 8 år innan?

Shit happends when you party naked, som man brukar säga. Men men skriver imorgon solstrålar

puss hej ciao (L)

Snälla gud gör så det är sol imorgon
♥♥♥♥

// mäända


S' Sov dags!

Sitter hemma hos pappa med bästis. Det enda vi har gjort idag är att vara ute :) Men rätt mysigt faktiskt!

Väldigt kort inlägg men orkar faktiskt inte, är för trött för att kunna skriva. Förlåt

Sov gott!



Så här trött är jag! Förlåt men väldigt gammal bild!

/ säändr

S' 8/7-09, då var det ett och ett halvt år sedan

Läste just min systers blogg. När jag läste ett speciellt inlägg visste jag direkt vad det handlade om, även om jag läste första raden.
För två dagar sedan var det 18 månader sedan min morfar lämnade oss.
Det var just den dagen några minuter över 4 som jag vaknade av att telefonen ringde, på morgonen! Jag satte mig direkt upp och fattade att min morfar inte fanns kvar på jorden.
Det var just den dagen min mormor, min mamma och min syster hade åkt hem för att läkaren sa "det är ingen fara". Just den dagen utav alla andra som de lämnade morfar ensam och han somnade in helt själv. Men visste han om att han var själv?

Jag kom den näst sista dagen jag var där, jag och min syster kom in till rummet där han var med några andra patienter. Jag och min storasyster möttes av chock som fick oss att storgråta, morfar, våran älskade morfar hade många slangar runt sig, ögonen slutna och han andades tungt, nästan som han tyckte det var jobbigt.
Vi gick ut i väntesalen och grät och kramade om varandra.
När vi hade samlat ihop oss och lugnat oss lite kom vi in till vår älskade morfar igen och en läkare hade kommit. Han skulle få ett eget rum, som vi alla tyckte var bra.
När han var där i sitt egna rum gick allting för fort.
Stora doser morfin, då och då tryckte han våra händer, vi kunde inte formulera vad han nu försökte att säga. Mindre än ett dygn efter att han hade kommit till det egna rummet så var han i koma.

Min älskade morfar, jag saknar dig så mycket! Snälla kom tillbaka.
Jag vill bara spola tillbaka tiden då du fanns på jorden.

/ Säändr

M' im baaaaaaack!

Inte skrivit på jävligt länge men kan ju fan inte skriva på Sandras data, jävla laptop!! Men när jag är hos sandras pappa sen då kan jag skriva för han har en vanlig hederlig älskad data! Gud va jag tjötar ;) men ni har saknat mitt tjöt det vet jag om :)

Igår vare röj hos manda b, rätt mys men rätt tradigt, fick något att göra när Sofia gumman däcka hahahaha, dusch och tandborstning ;) Sedan hämtade mamma oss och körde oss hit hem till sandra så vi var hemma 10 över 1 :) Vodka finns det kvar så när ska den drickas? Blir det idag? Imorgon? Söndag? Det är frågan bara Sandra kan bestämma hahah. Herrejävlar jag är bakis men man överlever ;) Ha de gött så skriver jag sen puss puss på era goa rumpor




Här har vi en underbart vacker bild på dessan fjortisen :)

// määända

S' rain rain..

Godmorgon allihopa!

Vaknade för 20 minuter sedan, jag och manda gick upp och tog cigg sedan hoppade hon in i duschen ;)
Jag sitter här helt borta och försöker fixa min dator som har fått ryck!
Men nog om det, idag ska jag och bästis åka till pappa och stanna där över helgen. Har inga direkta planer vad vi ska göra där, men något hittar vi säkert på haha!
Men Manda skulle iaf till Brännö på söndag, får se om jag följer med eller stannar :)

Vädret här i Göteborg är inte det bästa, bara massa regn hela tiden, jag hoppas att det snart blir sol :)

Men ni får ha en underbar dag!

/ Säändr

S' röööj

Hej allesammans :)

Jag sitter och gör iordning mig för ikväll, vi ska dricka lite :) Jag och bästis lyssnar på musik och hoppar runt!
Idag har jag & manda varit barnvakt åt min systerson , vi var på universeum och sen åt vi på donken :)
Ganska mys faktiskt!
Men nu måste jag fixa iordning mig!

Ha en underbar kväll!

/ Säändr


S&M' mys dag

Nu blir det att sätta sig framför tv:n och kolla lite filmer :)
Nu ska vi kolla Heartbreak Hotel haha! :)
Sen får vi se vilken det blir!

Ha en bra kväll

/ Säändr  och Mäända

M' dont know dont care

Hallåå!!

Vad gör ni sötnosar? (L) Själv tittar jag på dirty sexy money med bästisen, fast hon kollar inte så mycket haha :) Inte skrivit så mycket förlåt för det! Men jag ska bättra mig, i promise. Idag har jag inte gjort mycket, vaknade upp här hos sandra vid halv 2, så gjorde i pannkakor och rökte sen bara glott tv. Ska få tag på min mor nu så kan jag skriva lite mera senare. Hoppas ni har det bra så önskar jag er en fortsatt bra start på dagen.



Cp bild från skolavslutningen! Haha

// mäända


S' livet är en fest ♥

Hallå :)
Sitter här i sängen med bästis, fast hon kollar tv och jag sitter framför datorn :)
Jag har precis fixat pannkakor till henne, jag tyckte inte om de så mycket men hon verkade gilla de haha!
Idag har vi inte gjort mycket, vi vaknade vid halv 2 och gick upp vid 2 sedan fixade vi pannkakor och sen har vi varit ute i cirka 10 minuter :)
Ikväll blir det ut med alla och kanske dricka, om jag & manda får som vi vill, haha.
Men till helgen ska jag iaf till pappa, ska faktiskt bli rätt så skönt, sista dagarna innan jag åker till Kreta iaf :)
Jag är då borta i två veckor, men jag ska försöka skriva så ofta jag kan, men ska sola och bada mest iaf haha (A)

Men nu ska jag börja göra iordning mig, måste fixa håret också :O



snart åker jag till Vedbände också, är där i 10 dagar!
gud vad underbart!

men ni får ha en underbar dag så skriver jag säkert ikväll :)

/ Säändr


S' En bild säger mer än tusen ord



min nya navelpiercing :)



min nya tungpiercing :)



tyckte inte att jag skulle mobba min tredje piercing så blev den med :)


alla mina underbara piercingar samlade :) haha

/ Säändr

S' inte långt kvar nu

Godmorgon på er!

Vaknade vid 10 av att bästis var stressad. Jag var så snäll att jag körde henne med moppen till linn för att hämta hennes skor och sedan hem till henne för att hon ska kunna sminka sig. Sedan när hon var klar körde jag henne till Lundby gamla kyrka. Så nu sitter jag här helt död i soffan och ska snart hoppa in i duschen.
Igår så köpte jag ett smycke till min navel, bild kommer ikväll :) sedan åkte jag och bästis hem till amanda b och mötte tilda, linnea och sofia där, vi tittade på Patrik 1,5 :) Själv tyckte jag inte filmen var så bra som alla har sagt, men den var helt okej!
Idag har jag inga planer, utan det som händer det händer haha :) Nej men jag ska nog möta upp bästis sen och vara med henne :)
 
Men nu ska jag duscha,
ha en bra dag!

/ Säändr

M' something beautiful

Hej hej ♥

Sitter och glor gossip och sandra städar, mys! Inte gjort mycket idag bara köpt cigg, sovit, ätit och städat. Senare blir det in till stan men nu ska jag fortsätta städa skriver senare.

Xoxo mäända

L ' I KNOW YOU WANT ME ↔ pitbull, skön låt.

HÅLLLLLLA DÄÄÄÄR .

tjosan i trosan.

sitter hos mupphuvudet S, med det andra kohuvudet M :)

checkar GG äter chips med dipp & smokar ibland, de blir ju så när man sitter med två skorstenar.

bara så ni vet S and M missa ni en riktigt feting kväll igår :)

bloggande är inte min grej asso, fan va man måste tänka på!
just de drar till turklandet på söndag fan va ja ska schteeeka, amanda kommer ju se ut som en snögubbe sen hahahahahahahah. krydda inte

bara så ni vet så är inte amanda så smart som hon tror att hon är , men hon kom in på EM det tycker ja är bra och blev glad sandra kom in på Kartrinelund, då blev jag också glad. jag kom in på plus då blev jag ännu lyckligare, svävade på rosa moln ett tag!
fast ändå inte, för kommer sakna 9c världens bästa klass. ♥

nu orkar jag inte skriva mer, måste fortsätta kolla på gossip. puss och kram skumbanan! kööösss

från igår, :)


M' you know you love me

Hallå !

Sitter i Sandras soffa och glor gossip. Ska hjälpa bästis att städa sedan för hatar när hon har ont i ryggen som hon har :(
Berättar allt som hänt senare orkar inteskriva nu :)









Lite biöder från Sillvik, Enjoy! ;)

// mäända

S' saknar tiden som var

Förlåt för den dåliga uppdateringen av oss båda. Men vi har inte hunnit direkt, igår var vi hos Mandas farmor och farfar och vi kom hem vid 3 på natten.
Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket, jag har försökt att städa upp mitt rum, men det enda jag har gjort är att sätta på en enda tvätt och vattnat blommorna.
Bästis gjorde mat till oss och vi satte oss framför tv:n och tittade på Gossip Girl som hon fortfarande gör, men jag tröttnade och ska försöka få krafter för att kunna städa undan.
I veckan ska jag även till läkaren, för jag har fått problem med min rygg, jag kan knappt böja mig ner eller någonting.
Och jag som är så jäkla smart ramlade igår på en sten när vi badade och smällde självklart till ryggen :(

Sillvik bilderna kommer antagligen i nästa inlägg, för jag orkar inte fixa det nu så manda får göra det :)

Jag satt och funderade nu också, jag saknar de tider jag hade för kanske ett år sedan, då jag hade allting.. Fotbollen, ridningen och alla underbara vänner.
Men tack vare min skada i knät så var jag tvungen att sluta i fotboll och bara ha kvar ridningen och alla underbara vänner.
För er som inte vet om detta så fick jag en skada i januari förra året, jag orkade inte direkt kolla upp det utan fortsatte att träna, men mitt knä svullnade bara upp efter varje gång, så jag bestämde mig för att kolla upp det.
Jag fick reda på att jag hade muskelförminskning i mitt knä och även broskbildning. Muskeln hade alltså blivit kortare i knät som jag känner, för jag kan varken sträcka ut mitt knä helt eller sitta allt för länge, för då känner man muskeln dra ihop sig.. Broskbildning har jag ingen aning om vad det är men det var inte tillräckligt stort för att kunna göra något åt det. Jag frågade min läkare om det kommer bli bättre med åren men jag fick bara svaret att jag kommer ha det hela livet.
Jag fick gå på sjukgymnast men slutade efter cirka 4 månader för jag inte kände någon skillnad.
Så nu efter ett och ett halvt år går jag här utan fotbollen som jag har spelat sen jag var liten, och jag kan bara hålla på med ridningen.

/ Säändr


M' sweet dreams ♥

Hej hej bloggen!

Vaknade runt halv tolv av att bästis ringde och väckte mig, gick upp och duscha så kom hon runt halv 1 (L) stack och köpte cigg och har precis ätit lite.. Nu ligger bästis och sover i min säng, så söt! Senare blir de stannum, kul kul! massa bad :)





hon rör sig jäävligt mycket haha! men hon är söt i min lilla säng (L)

Men nu ska jag väcka lilla sötnosen, ha de bra så hörs vi senare!

// mäända

S' I can see you in my eyes.

Godmorgon på er :)

Sitter här på kontoret och har precis jobabt lite, helt själv och grejer! haha skulle nästa kunna gissa att jag såg rolig ut haha, stod och tvättade ett golv.
snart ska jag väl följa med ingemar och jobba med honom, eller som vi brukar när det är lite kvar, åka runt och fjanta oss.
idag måste jag vara hemma klockan halv 5, väldigt roligt.. för mamma har damp på mig för en sak som hände igår haha (aa)
men idag åker hon även till ödsmål, ska bli så jävla gött så det inte är sant :)

men nu ska jag gå in till ingemar och störa honom hihi (aa)

bilden på min nya tungpiercing som jag har fått utav bästis kommer inom några dagar, antingen idag eller imorgon, det kan jag lova :) tack bästs ♥

ha en fortsatt bra dag

/ Säändr


M' aj som satan där gick jag på skatan på gatan

Jag skrev ett inlägg nyss men de tycks ha försvunnit? Jag fattar ingenting :( men iallafall, kom nyss hem ifrån Stannum. Bussarna slutade gå så Min Systers kompis kom och hämta oss, myys! Imorgon blir de upp och dra till sandra direkt för hon slutar tidigt. Måste sova nu ha de bra tills dess. Puss på alla

Förlåt för riktigt dålig uppdatering! Men jag kom hem nu ifrån sandra, jävla buss står helt fel och den kom aldrig satt på hållplatsen i en timme! Så min systers kompis fick hämta mig och sandra i stannum. menmen! hände inte så mycket idag händer la mer imorogn. och herregud ögonen går i kors måste sova! pusshej

Andra delen e förra inlägget. men usch nu sover vi puss


M' you're sent from above

Hallo bloggen

Förlåt för dålig uppdatering från min sida men hann inte med datorn imorse. Gick upp för en snabb jogging tur och sedan blev de cigg och fix och sedan drog jag.
Mötte emelie på bussen och åkte in till stan för att träffa efterlängtade linn och mathilda! Mys, sofia och manda var med där och vi fika lite och kolla i affärer. Köpte även en tungpercingkula till bästis♥ så snäll är jag :)
Nu ska jag göra mig något att dricka och sola lite och ta mig en cigg. Ha de bra och så skriver jag senare.

Puss hej!

/mäända

S' i mina ögon är du perfekt.

nu slutar jag för dagen, känns riktigt gött :D ska hem till pappa nu och fixa iordning mig sen drar jag till min syster i högsbohöjd..

jag skriver ett långt inlägg ikväll istället för jag är sjukt trött och grinig fortfarande. men sen kommer det gå nog.

/ säändr

S' Söt du är , du är underbar

Hej igen!

Väntar på att pappa ska komma med maten så kunde lika gärna skriva ett inlägg :) jag kanske ska sluta lite tidigare idag så det inte blir så stressigt för oss, för vi ska hämta två andra också plus att vi ska åka till niklas dagis och hämta honom :) Men det hade faktiskt varit rätt så gött att få sluta tidigare, för jag har ingen kraft kvar i min kropp, är alldeles för trött för att jobba och riktigt sur. Imorgon slutar vi vid 12 så det komemr vara UNDERBART, och det är dessutom min sista arbetsdag! :)

snart ska jag ringa bästis och väcka henne :)

ha en underbar dag!
 
/ Säändr


S' Grattis syster!

Först och främst vill jag säga grattis till min syster som fyller år idag! hoppas du får en underbar dag <3
Jag sitter här på kontoret och jobbar, har precis varit ute och  lämnat lite lappar, fick även skriva de och så.. Bättre än ingenting iaf :)
Igår var det riktigt mys med alla :) Jag och bigsis badade som bara den! haha
men idag blir det Göteborg, för först ska jag till min syster och fira med henne sen hoppas jag att jag träffar bästis annars blir det väl att sova (aa)

Humör: Trött och sur
Plus: Att få komma hem till Göteborg idag
Minus: Jobbet
Kläder: Jobbarkläder
Frisyr: Uppsatt i en bulle :)
Låt: Någon som Ingemar har nynnat på...
Händelse: GÖTEBOOOORG! <3
Planer: Att väcka bästis snart :)
Drog: Ingen speciell just nu men manda saknar jag allt (A)
Måste: Komma till göteborg.
Saknad: Kärlek.
Önskan idag: att få sluta jobbet
Ser fram emot: helgen (L)

skriver ett roligare inlägg sen ist, är för trött/sur för att ens anstränga mig så det blir ett konstigt inlägg idag!

/ Säändr

M' röka bör man annars dör man :)

Nu ska jag dra mig ut och röka och sedan gå och lägga mig. Blir att vakna tidigt imorgon, runt 12 haha. Skriver ett inlägg då iallafall så får ni hålla tummarna för ett inlägg från sandrapandra :) Här har ni en liten lista (a)

Humör: trött
Plus: Vädret och bästis
Minus: min bh :O
Kläder: svart tubtopp, jeansshorts
Frisyr: uppsatt halva dagen, nersläppt andra halvan :)
Låt: beautiful
Händelse: stannum <3
Planer: gå och lägga mig!
Drog: Sandra :)
Måste: röka !
Saknad: tjejorna :(
Önskan idag: bada bada bada
Ser fram emot: lördag (L)

puss och kram skum banan!



love love love

// mäända


M' att älskas utav dig, är det vackraste för mig

Heejsan bloggen!

Nu har jag kommit hem efter en dag i underbara bonneland. Gick ner i hamnen vid halv tre och köpte cigg och chips och åkte därefter in till stan och träffade jennie,amanda och sofia :) gick runt lite och köpte örhängen och sedan skyndade mig till bussen och satt där på i en halvtimme sedan mötte lilsis mig på hållplatsen. Tog en cigg och gick sedan för att passa niklas sandras underbara lillebror, Sandra jag tror jag kidnappar honom någon natt (a)
Sen iaf gick vi två och sandras granne oliver och hans kompis philip ner till sjön och badade, fan va skönt det var! så kom massa andra och efter ett tag tog vi mopparna till Gråbo och käka pizza, herregud jag och sandra tog en familjepizza och den va ju fan lika stor som en vanlig pizza här hemma, skandal! Sedan stack vi och badade igen och sedan följde Sandra och Oliver mig till bussen.

Imorgon blir det upp tidigt för en rejäl frukost och sedan en joggingtur usch hur orkar jag varenda dag? Sedan vid tre ska jag in till stan och möta älskade mathilda och linn som kommer hem!
♥♥♥ Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft. Skriver antagligen ett inlägg om en stund igen.

Puss mäända

M' dont stop the music

Nu sticker jag till lilsis i Stannum! Ha en bra dag så hörs vi senare!

// mäända

M' im the worlds greatest

Jaha här går man in på bloggen, och tänker ja nu ska man skriva dagens första inlägg och då har Sandra redan skrivit inte bara ett utan tre! Skandal.. Medan hon jobbar så har jag legat i sängen och sovit, gick upp för en stund sedan och har  bara rökt och vattnat blommor, ja vad gör man inte för pengar ! Men ska börja göra mig i ordning nu men va fan ska man ha på sig?! Sedan äta när patrullen ( Mamma,Syster och Tobbe ) kommer hem. Sedan bär det av till lilsis och stanna där hela kvällen, blir väl hem med sista bussen eller något liknande!

Nog om det, orkade inte skriva något igår var helt slut men det ska nog antagligen bli bättre uppdatering idag, iaf ikväll då åker dagens outfit upp och lite andra goa bilder! (L) Hoppas ni får en skön och varm sommardag så ses vi när vi ses.



Dagens vill ha!

// mäända

S' Fixi fixi, trixi trixi :)

Har precis ätit och ska snart ner med pappa till Bäckebol för att köpa en present till Therese från pappa.
Hon ska få en mobil och pappa är inte så jävla duktig på sånt om man säger så ah. Jag har redan köpt en present till henne och det är faktiskt första gången på 15 år som jag köper en sak till henne, annars brukar det vara mamma som brukar göra det åt mig (aa).
Det är inte låångt kvar tills jag slutar jobbet, och jag saknar göteborg rätt så mycket.

men nu ska jag dra mig ner till bäckebol, jag skriver senare eller ikväll :)

/ Säändr


S' Bloggen är inte på min sida!

Godmorgon!

Jag hade skrivit ett inlägg för 10 minuter sedan men det sparades inte, så jag skriver mer senare för jag hinner inte just nu!
Förlåt för ett tråkigt inlägg :)

Hoppas ni får det en bra dag iaf!

/ Säändr


S' Bäst på att städa

Godmorgon!
Sitter på jobbet och har precis ätit lite.. Har även städat lite som en sa till mig att göra. Vi har även städat hans elbil, han fick någon knasig sak och sa att vi skulle göra det klockan 8 på morgonen!
Jag har inte sovit någonting inatt, varför tänker jag inte gå in på.
Men idag efter jobbet kommer iaf bästis hem till mig och vi ska bada i massor (L)
Och förövrigt kallar min lillebror Magnus Uggla för Magnus Kråka! haha så söt så (L)

Men skriver mer sen för måste jobba!

Juste, bästis? När du ser detta så får du inte glömma min present till syster! :*

/ Säändr

S' livet går vidare ♥

Jag tänker fortfarande på det som kunde ha hänt i fredags, alltså den 26 juni. Vad hade hänt om jag inte hade kaxat och varit feg? Inte vågat att säga emot? Hur skulle de andra reagera?
Det är något jag tänker på, även om det är inte hände något så vet jag faktiskt inte vad som kunde ha hänt.
Jag säger ofta till mina vänner att man ska glömma allt som är dåligt och bara kämpa på.
Jag vet själv att det är svårt att kunna göra det, men jag vet att mina vänner är starkare än vad de tror, visst det kanske jag också är det är inte det jag menar. Men på något sätt har den en vilja som jag inte har fattat hur man får den.
Det finns vissa personer runt om som är helt sjuka i huvudet och jag förstår mig inte på hur de ens kan tänka göra något. Jag som har varit med om massa olika saker, inte bara mig själv utan mina kompisar har blivit utsatta för saker som jag har hjälpt till med. Så jag vet vad jag snackar om, för jag vet hur det känns att må toppen och äntligen fått allting på plats och sen helt plöstligt kommer någon och säger ett ord eller rör en och då kan man vara tillbaka på den gamla tiden som man inte ville ha..
Jag vet att man inte ska tänka negativt, men hur ska man kunna tänka positivt när man är rädd för att se världen?
Tänk om man inte duger till? Tänk om något händer en igen?
Hur många funderingar har man inte egentligen?
Måste man vara rädd för att sitta själv vart som helst, får man inte göra det utan att någonting händer eller att man känner obehag?
Jag försöker själv att se framåt, positivt och att man inte ska vara rädd.
Men jag vet hur det känns att vara rädd, på riktigt.



/ Säändr


RSS 2.0