s' låt mig få vara den jag är.

Sitter hos pappa nu, wei på detta. Nej men sitter här vid datorn och ska strax käka tacos tror jag? Sedan blir det iaf att käka godis (Y)
Var i stallet förut, gick ganska bra men den lilla ponnyn är ju pigg ibland och idag var han ju det haha :)

Nu har jag jobbat klart för denna gången, visst jobbigt att jobba på loven osv, men vadfan pengar gör så att man vill jobba, alltid bra. när jag får mina pengar så ska jag nog göra en speciell sak gör det. Men inget jag säger nu, ifall det inte händer men man får alltid hoppas på det bästa :)
Nu blir det att logga ut ifrån datan och ta det lugnt och sova så tidigt som möjligt..

 

Jag orkar fan inte mer, fattar ni inte det?!

/ säändr


s' mycket som händer nu

Idag var jag inte på jobbet :) men ska dit imorgon, slutar vid 12 härligt härligt!
Fick även en tid idag på Lundby Sjukhus den 17 november, ska titta hur mitt knä mår, får hoppas på det bästa..

Imorgon blir det att åka till stallet efter jobbet och ta hand om Starlight, mys! :) Sedan blir det hem till pappa och stanna där tills på lördag, då fyller även min lillebror 3 år! jävlar vad tiden går snabbt.. Sedan på söndag blir det att passa syrrans hund i några dagar, fyfan att gå upp tidigt för att gå ut med honom, men det klarar jag säkert eller? :)

men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon ska vara på angereds centrum vid tjugo i 7, fyfan :o

Godnatt på er!


/ säändr


s' så jävla underbart

HÄRLIGT, 2-2 till IFK och Halmstad. Det är så jäkla jämt nu så man håller på dö :O

men nu ska jag ta tee och macka och sedan lägga mig och försöka sova, mina ögon är helt borta. så blir nog att sova idag asså :)

 

ha en bra kväll

 

/ säändr


s' kom igen nu!

Ska strax sätta mig framför tv då det är IFK-Halmstad! Endast två matcher kvar och IFK har chansen att ta SM GULD. Så nu får vi allt hoppas på att de vinner idag och att AIK förlorar imorgon! Då blir Sandra mycket glad. Men jag är sjukt avis på pappa som är på matchen nu, skulle gärna vilja vara där också, fyfan..

men nu ska jag bara hoppa in i duschen snabbt, ni får ha det så bra :)

 

 

/ säändr


s' bara massa jobb

hallå :)

sitter här hos pappa och passar niklas. han håller på att plocka ut allt ifrån min plånbok. så sen kommer jag få springa runt och leta efter alla kort osv haha.

hela veckan ska jag jobba på pappas jobb, för att få ihop pengar som jag sedan ska försöka att spara, får hoppas på att jag kan göra det så jag kan komma utomlands nästa år. fyfan vad gött det hade varit.

till helgen fyller även min lillebror hela 3 år, åh herregud vad stor han har blivit!!

imorgon blir det att jobba fram till fyra och sedan sticka till stallet!

men nu måste jag passa lillebror :)

/ säändr


s' härlig lördag

vaknade upp med bästis, fast jag blev väckt av att min syster ringde mig :)
det blev att gå upp och börja fixa in för kalaset, jag mamma och lenny hade nämligen kalas idag!
vid ett kom alla, fick mina älskade uggs av syster fyfan vad jag är glad (a) fick även två bh:ar med trosor, pengar, presentkort och även andra saker som är bra till mitt rum :) massa nöööjd (Y)
sedan efter kalaset hängde jag&manda med syster hem till henne, för hon och hennes pojkvän skulle på en konsert så de behövde lite barnvakt.

nu har jag precis lagt oliver, liam somna för någon timme sedan så nu sitter jag och bästis här själva och tittar på CSI Miami, fyfan vad äckligt det är men vad gör man inte för sin bästa vän ? <3
ska nog ta hand om manda nu, hon är sjuk så :) men nu sms precis syster också, så gullig så nu ska vi ta en xider och ha det mysigt!

ha en bra kväll!


världens finaste prinsar!

/ säändr

s' IDOL

Nu är det IDOL :) mys på det!

får se vad som händer ikväll, ska nog ta det lugnt. men ni får ha en mysig/rolig fredag.

 

/ säändr


s' fredags mys!

Det blir snart att möta upp manda vid centrum :)

IDOL är något vi ska titta på, kanske med chips och sånt vem vet? Vi kanske även ska hyra en film men vi vet inte ännu får ju se vad som händer.

Var som sagt i stallet idag, gick jättebra faktiskt! (L)

men nu ska jag möta upp manda, ha en underbar fredag kväll!

 


min älskade väska och jacka! (L)

 

/ säändr


s' kärlek

ska strax dra mig till stallet.

men ska först bara äta osv, jävligt skönt att vara ledig idag plus att jag är det hela helgen! weei.

men nu blir det att äta, ska försöka göra så att manda tar kort på mig så jag kan slänga in min nya väska och jacka hit in :)

 

ha en bra dag!



/ säändr


s' star

hejsan

sitter här och kom hem för kanske en halvtimme sedan. idag var jag då med syster och fick mina presenter, en väska och fyra armband tack så mycket :) var och fika lite vid domkyrkan sedan stack vi och köpte glas till henne. mötte upp manda i stan och hon följde mig till jobbet tack gumman (L) jobba lite och sedan träffa manda igen, åt pizza mums! mötte upp Tilda och linn också, sen på hållplatsen träffade vi Diddi och Anya (L) mysig dag idag ändå :)

tog ju med mig kameran men tror ni att jag tog kort? självklart inte. men imorgon om jag kommer ihåg så ska jag ta kort på väskan och jackan som jag har fått (a)

nej men nu blir det sängen för mig, ska upp vid sju imorgon. Jobba 8 imorgon och kanske slutar 4, jag vet inte ännu!

Godnatt!

 

/ säändr


s' hallelujah

hej på er igen!

sitter fortfarande framför datorn men har dock inte plattat mitt hår.. en bild som jag skrev i förra inlägget får ni ikväll, för tänkte ta med min kamera nu när jag ska träffa min syster och sen efter det kanske jag hinner träffa manda innan jobbet. Så det kanske blir lite bilder :)
Har ingen aning om när jag slutar idag men jag hoppas att jag får gå lite tidigare idag, för jag får ju sluta senast kvart över nio, vilket jag inte orkar med när jag fyller år :o men men det är ju så i vuxenlivet så varför inte vänja sig nu? (:
men nu måste jag platta håret innan jag får flipp på det :)

ha en underbar dag idag sötnosar för det kommer jag ha!


/ säändr


s' 16 år!

Godmorgon!

Sitter här efter har varit uppe i 3 timmar redan. Mamma&Lenny kom in till mig och gav mig presenter för som sagt vad jag fyller 16 idag :D

Sedan stack jag ut till Manda snabbt för att få mina presenter (L) Tack så jättemycket hjärtat!

Nu blir det strax att hoppa in i duschen, fixa iordning sig, träffa syster som ska bjuda mig på mat (mums) och sedan dra till APU. Börjar 4 idag men det är sköönt :)

Nu blev jag hungrig också, illa.

Aja hörs efter jag har fixat mig så kan jag slänga in en bild :)

 

/ säändr


s' sakna eller sakna inte?

Det är först nu som jag börjar inse hur mycket jag egentligen har gjort för dig. Nu som jag inser att jag har gjort så mycket fel pågrund av dig, för att du betydde något för mig. Dagarna passerar och för varje dag tänker jag mer och mer på vad jag har gjort för dig. Börjar även tänka om jag har fått lika mycket tillbaka ifrån dig? Jag vet att det inte är sant att du har gjort så mycket för mig, fast ändå har du gjort det fast på ett annat sätt. Jag kan själv inte förklara hur du gjorde men jag vet vad du gjorde för mig och det är nog det viktigaste. Men min största gåta är ändå om du verkligen behövde mig så mycket som du sa till mig? Jag tror faktiskt inte det, för du verkar ju ha det underbart nu? Eftersom du aldrig hör av dig eller något sånt. Jag vet inte ens hur du mår, och jag brukade alltid få veta det först? Få veta hur du mådde, vad du hade gjort under dagen, om du var ledsen, glad eller vad som helst. Jag fick ändå reda på det under dagen, men nu vet jag ingenting. Absolut ingenting, och det gör mig tom inuti. Jag vet själv att jag aldrig kommer att glömma av dig, men för mitt eget bästa så ska jag inte skicka sms till dig först eller något. För om du vill mig något så vet du vart jag finns, vad är du rädd för? Rädd att jag ska säga att jag bara vill vara vän med dig? Betyder inte vänskap något för dig längre? För ärligt talat så tror jag faktiskt att du bara ha tagit mig som vän, ingenting annat. Det var faktiskt du som berättade för mig att jag betydde så mycket för dig, men hur kan du göra så som du gjorde då? Visst jag kan ha fel du kan ha älskat mig, men inte så länge som du har sagt, men då får du ju berätta det för mig.
Snart två år, du kommer fortfarande finnas i mitt hjärta oavsett vad som än händer. Jag kommer fortfarande fantisera att du kommer hem till mig och säger rätt i mina ögon att du älskar mig.
Men jag måste inse att det bara är en dröm..
Men våra minnen vi har skapat, det kan jag lova att de finns med mig överallt, vad som än händer.
Du kan inte ändra på mig mer, för jag nu vet jag att jag blir knäckt och inte klarar av den personen, du får säga vad du vill och hur du vill, men du kan ha klart för dig att jag inte kommer ändra mig någonting för din skull, kommer inte ta tillbaka dig eller något. För vad fan får jag tillbaka?

Jag älskar dig min vän, ingen kan ändra på det, oavsett hur besviken jag är på dig just nu. 
Nu när jag skriver detta får jag tårar, jag kan inte hjälpa det men alla minnen, alla skratt, tårar, skrik har du glömt av det? Det har inte jag.



/ säändr

s' härlig måndag

Trött som tusan, ska strax krypa ner under täcket och sova! Imorgon blir det att jobba. Men det ska vi inte klaga på, sedan blir det nog att fika med tjejerna :)

Att gå upp halv 7 på morgonen, nej tack. Någon som vill byta?!

Godnatt på er!

/ säändr


s' time to say goodbye

Halloj :)

sitter här fortfarande vid mammas dator. har gjort lite av medicinsk grundkurs så det blir snart att göra lite till :) har ju prov i celler, vävnader, organ och organsystem när jag kommer tillbaka ifrån APU.
sedan ska jag följa med mamma och handla lite, ska se om jag behöver lite saker haha (a)

nej men jag skriver nog ett inlägg ikväll! känner att jag har lite tråkiga inlägg nu, förlåt för detta.


/ säändr


s' sjuk/pluggdag

hej på er :)
sitter här på mammas dator och ska strax börja skriva lite på medicinsk grundkursen. vill gärna bli klar med den så snabbt som möjligt så jag bara kan ta det lugnt de sista dagarna innan provet :)

idag är jag då hemma och mitt huvud bara värker så jag kände mig för att stanna hemma ifrån apu!

längtar tills onsdag, undra vad som händer då? jag säger ingenting utan ni får vänta och se, visst de som känner mig vet ju liksom men (a)

nej men nu ska jag plugga.

 

/ säändr


s' skynda skynda

ett snabbt inlägg nu.

jag har cirka 15 min på mig att göra iordning mig och städa mitt rum :o men idag blir det kalas för mig markus och niklas, så jag måste hem till pappa tidigt och hjälpa honom. manda ska även komma dit men hon kommer efter för hon går i skolan :) men vi hörs säkert senare måste fixa mig!!!

/ säändr


s' welcome to my life

Hej!

Sitter här i min säng och precis käkat lite choklad! APU dagarna har varit helt okej faktiskt, man lär sig rätt så mycket :) Skönt att vara ledig hela denna helgen, bara kunna koppla av, även skönt att vara ledig imorgon!

Manda slutar tjugo över tre tror jag, och då ska jag börja med mat och så ska vi käka lite sedan blir det att glo tv eller något. Förresten har jag varit så duktig idag så jag har börjat skriva lite på medicinsk grundkurs, känns faktiskt skönt att göra det nu slipper jag sitta sista dagen och stressa! Duktig Sandra.

Nu ska jag faktiskt forsätta plugga lite, sedan blir det att krypa ner i sängen och titta tv!

 

Ha en underbar dag sötnosar, ett inlägg kommer väl säkert sedan

 

/ säändr


S' känns som vinter ute

Hej på er :)

Sitter här hemma hos manda och väntar på att hon ska bli klar med mackorna *mums*

Hade min första APU idag, alla var jättesnälla och det verkar vara helt okej där faktiskt, men hade inte så mycket att göra så hoppas att det blir imorgon :) hade kväll idag så imorgon blir det dag så slutar vid 4 hääärligt. På fredag är jag ledig så det känns underbart ;)

men nu kommer manda

 

/ säändr


M'

Hej hej!

Kom hem för ungefär en timma sen, varit i Serveringen hela dagen, kul kul! Har ätit två mackor men är fortfarande hungrig så får bli något mer. Väntar på att tiden ska gå, klockan 9 är det desperete housewives. Längtar :) sandra slutar någon gång idag, vill träffa henne! Sedan ska jag ner till stragiht med!

puss och kram

// mäända

s' bråttom

Nu blir det att snabbt platta håret så det ser bra ut iaf, sedan blir det att leta efter min APU tröja som jag ska ha, sedan blir det att ta bussen mot APU :) Jag kommer säkert att slänga in ett inlägg sen när jag har kommit hem, om jag inte är för trött :) Får ju hoppas på att manda skriver något så länge!

/ säändr


s' saknar

saknar värmen
saknar folket
saknar platsen
saknar KRETA


/ säändr


s' första dagen

Godmorgon!

Här sitter jag i min underbara säng och väntar på att tiden ska gå. Idag blir det första dagen på APU och jag börjar inte förren halv 2, har ingen aning om vilken tid jag slutar men hoppas jag får gå tidigare.

Igår var jag då ledig och sov tills manda kom och väckte mig som var vid runt halv 12. Vi stack till min skola för att hämta min APU tröja, sedan mötte vi upp Emelie och stack in till stan där vi även mötte upp Linn, Bonnie och Philip. Sedan drog jag och Manda hem, vi stack till Arnold´s och vi mötte även upp Anya & Diddi.

Idag gick jag upp med manda vid 8, följde med henne till hållplatsen och nu sitter jag här och har ingenting att göra. Funderar på att göra frukost, men jag har verkligen ingen ork för det.

Blir nog att titta på TV :)

/ säändr


s' liseberg!

Hej på er!
Just nu är jag hemma hos manda, har sovit där. Strax ska vi dra oss hem till mig och hämta lite saker och sedan ska vi dra till Liseberg, mys på det :) Manda har panik för allting så jag måste hjälpa henne innan hon flippar haha (L)
Men vi hörs senare, får se om jag tar med min kamera :*

Ha en bra dag!

/ säändr


s' grattis mamma (L)

Ett stort grattis till min mamma på hennes födelsedag (L)

Hoppas ni hade en bra fredag, det hade jag iaf. Mysig som bara den med massa chips och IDOL :) Jag och bästis spenderade fredagen i Ytterby, hennes syrras nya lägenhet! Vi var där till typ tolv eller något, sen var det ut att möta upp Linn (L)

Idag har jag ingenting att göra typ, först ska min syster komma hit och så ska vi fika *mums* sedan blir det hem till manda själv, för hon är i Skövde. Hennes mamma fråga mig om jag kunde göra en sak åt de så visst :) Sen ikväll kanske det blir att träffa tjejerna (L)

Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare!


Bästa OP1A (L)


s' älskade fredag

Nu har jag verkligenn jättebråttom (!) till bussen, får hoppas på det bästa att jag hinner.

men ikväll ska ni få en se en sak också, men vad säger jag inte ännu utan ni får hålla ögonen öppna!

ett stort grattis till bästis namnsdag idag, Ingrid (L)  nej men nu måste jag skynda mig!!


/ säändr





















s' inte min dag.

Just nu är jag jättessur och grinig.. Hoppas att det går över innan 2 idag. Iaf har jag gjort iordning mig och sånt så jag är redo på att dra ut, men vart är ju frågan. Alla är ju i skolan, funderar starkt på at fixa lite läxor som jag har (tills ungefär fem veckor eller ngt :o) så jag har det gjort. Men är ju ändå snart klar med den så är nog ingen fara. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, tror att det blir att ta det lugnt idag framför tv:n!

kanske slänger upp dagens outfit sedan, får se om jag hittar min kamera eller inte haha!


snart fyller du 3 år, fan vad tiden går.

/ säändr


s' härligt med en ledig fredag

Godmorgon på er!

som sagt vad är jag ledig idag, men gick ändå upp vid halv åtta för att bästis sov över här, snäll som jag var följde jag henne till skolan! jösses vad har hänt med mig (a)

Men snart ska jag fixa iordning lite frukost till mig, sedan fixa iordning mig sen ska jag iväg :) hade även vård och omsorg prov igår, självklart fastnade jag på en fråga så jävla sur blev jag men jag hoppas på gödkänt.
nu sms även manda och sa när hon hade rast, så det blir att skynda sig nu då!

saknar!

men ha en underbar fredag!

/ säändr


s' duktiga jag

Sitter här framför mandas dator och har precis gjort klart svenskan, nu är det "bara" två engelska läxor kvar och plugga inför ett prov som jag har imorgon. Sen kan jag bara slappna av och tänka på annat, för inga läxor på fem veckor, eller jo imorgon får vi ju två hemuppgifter, men det ordnar sig. Plus att jag ska skriva till mina lärare under de fyra veckor jag är ute på APU hur jag har det osv :)

men nu ska jag sätta igång med engelskan!

/ säändr


s' 5 veckor utan skola

hallo :)

idag var det ganska bra dag i skolan, gick reda på att vi är lediga på fredag, för vår datakunskapslärare sa att vi inte kunde ha ämnet då och då hade vår mattelärare ställt in matten också så vi fick hemuppgifter, sedan pratade vi med vår engelska lärare och då blev det hemuppgifter på det också :) på fredag vid 2 ska jag även till min apu, kommer aldrig att hitta haha!

men nu ska jag plugga, har även hittat lite saker som jag önskar mig :D så får ju hoppas på det bästa nu då (a

men skriver sen när jag har pluggat lite

/ säändr


M' school

Hallojsan!

Är nu äntligen hemma efter en dag i servering. Vaknade upp imorse hemma hos bästis, stack till skolan och nu är ja hemma. Det är ungefär hur dagen har sett ut :) Nu ska jag göra något och äta och sedan titta tv :) Resten av dagen ska tillägnas till plugg!

Hörs senare!

// mäända

M' please dont stop the music

Tjena :)

Klantig och trött som jag är försov jag mig imorse, missade studiehandledning. Men kom till svenskan, satt och gjorde ingenting, sen en halvtimme matte. Jobbade några tal men fattar faktiskt ingenting. Slutade vid elva, gick hem och har suttit vid tvn tills nu :) Ska göra mig något att äta och sen vid 3 ska jag ner till lindholmen och först gå till biblioteket sen gå till skolan för föräldramöte ;) Skriver efter det eller något kort innan jag går, det slutar runt 10





jävligt sugen på panini faktiskt :) bild från frankrike, cannes 2008

Puss och kram

// mäända


S' en vecka kvar

Hej på er, inte skrivit på ett tag.

Manda har ju redan berättat vad vi har gjort i helgen, men idag gick jag upp vid nio och åkte hem till pappa, för att vi skulle på kalas hos josefine! sedan var det att åka hem till manda och vara där (L)

imorgon blir det väl att ringa min apu igen, eftersom hon inte har ringt tillbaka och hon sa att jag skulle komma dit innan jag skulle jobba där..

nej men nu måste jag sova!

godnatt :*

/ säändr


M' iam not a sinner or a saint

Tjoho

Här är manda tillbaka igen efter en icke så händelserik helg!
I fredags mötte jag sandra och vi åkte hem till hennes pappa, var där hela kvällen, åt tacos, kolla tv och lekte med gullungen niklas ♥ lördag skulle vi på liseberg så kom in till stan runt ett, åkte och köpte cigg, åt pizza och var med linn och mathilda inne i stan. Runt fem stack vi på bio och såg äntligen midsommar, jag och sandra. Mys! As bra film jag rekomenderar starkt! Sedan stack vi hem och sov, även om en emelie väckte mig vid ett och pratade på i telefonen :)

Idag har jag bara sovit och varit i systers lägenhet med sandra.

Allt för mig denna söndag kväll, hörs imorgon!

// mäända


M' pussar och kramar ♥

Tjoho igen, sitter fortfarande här och muppar mig! Tråkigt tråkigt, lungorna gör ont och hela ryggen skandal, men inget liseberg idag insåg att det var stängt så antagligen bio istället! (L) Så kör vi på liseberg imorgon :)
Men nu ska jag skaffa mig ett liv, puss!



// mäända





Me & My babies








M' my lucky day

Hallojsan!

Är på bästa humöret idag faktiskt eftersom hela dagen har varit helt underbar! Den började runt 6 när jag vaknar och försöker få upp bästis, som vägrar. Så jag somna om till 7 då vi gick upp och stressade med att fixa oss, sedan gick vi till bussen och vi skildes åt på lindholmen där hon skulle byta buss och jag skulle gå till skolan. Mötte Anya och Fredrika och vi gick till engelska lektionen, där de va helt soft och vi satt och spela snowboard spel på mobilen hela timman. Efter det hade vi inga mer lektioner så fick hemuppgifter, tog bort spanska ifrån mitt schema och sen bara luffa runt. För en timma sedan ungefär hitta jag ett ciggpaket på marken också! :D de gjorde absolut min dag. Nu sitter jag här hemma och ska till Liseberg med bästis festis om ett tag.

Skriver senare för nu ska jag mumsa i mig ännu en muffins (a)



Puss och kram

 // mäända

s' du&jag?

Idag har det bara varit skolan, usch hatar verkligen torsdagar. Men sen blev det hem att äta snabbt och sedan dra till Lindholmen och möta bästis (L) lånade en engelska bok, behöver bli bättre på det så kände att det var lika bra. Sedan drog jag hem till henne och vi har bakat supergoda muffins *mums*. Titta lite på IDOL osv :) ska snart krypa ner i mandas säng, börjar ju trots allt 8.15 imorgon, men har bara 3 lektioner så det ska jag nog allt klara av :) imorgon blir det även att åka till pappa!

Ett stort grattis till min kusin Carro som fyller 18 år idag (L) hoppas att din dag har varit bra gumman, älskar dig (L)

Endast 20 dagar kvar tills jag fyller år! Nej nu känner jag att ögonen snart går ihop, haha. Godnatt på er!



/ säändr


RSS 2.0