M' pussokram

Godkväll!

Har tittat klart på idol, favortierna gick vidare ! :) Nu tänkte jag ta mig en kopp te och en kvälls cigg och sedan gå och lägga mig. Skola imorgon och börjar 10 över 8 med dator kunskap så kanske skriver någonting då. Men ha en bra natt så hörs vi imorgon!

Sov gott

// mäända


M' think twice

Hejsan hejsan!

Är hemma hos mig och beklagar mig för att jag är sjuk, sandra är här och vi har nyss ätit god mat :) Nu sitter hon och pluggar, även om hon vägrade haha sötnos!
Blir idol och greysanatomy sen. Jag och mamma följde alltid greys dem två första säsongerna men nu blir de glest men spännande idag kommer lipa och ringa mamma som jobbar!
Skriver mera sen, ta hand om er. Få inte hosta för då får ni hostmedecin som smakar listerin och vodka.



En söt liten sandra som vägrar plugga, men nu är hon ännu sötare helt koncentrerad


Puss och kram!

// mäända


s' Live your life

Idag var det som vanligt skolan, gick ändå snabbt men är så jävla segt på lektionerna..
Gick även till skolläkaren idag pga. mitt knä, men hon skulle skicka tillbaka mig till Lundby sjukhus, får se vad som händer men något måste jag iaf göra med det! Drog hem och ska snart börja plugga, har ett engelska prov imorgon, får se hur det går :)
Men nu ska jag ringa manda och dra till henne, ska nog plugga hemma hos henne och sedan blir det att komma hem tidigt, är sjukt trött..

Saknar

/ säändr


M' something wonderful

Hej hej bloggen

Nu är jag hemma ifrån vårdcentralen, visade sig att jag inte hade svininfluensan ( TACK GUD ! ) men dessvärre hade jag luftrörskatar (stavning?). Fick medicin sån man dricker usch! Men men, hemma från skolan blir de idag eftersom doktorn sa åt mig att vila ordentligt. Röka skulle jag inte göra mig heller, men ta mig i röven de gör jag ändå!

Vi hörs senare sötnötar

// mäända


M' smile like you mean it

Hej hej!

Sitter hemma nu, ska få i mig en macka i min täta hals och sedan gå bort till vårdcentralen. Var på Backaplan igår för att kolla upp det men för lång vänte tid. Varit i skolan och sagt till så nu är de bara att dra sig.
Snälla gud låt de inte vara svininfluensan!

Puss

// mäända


s' Prove that you want

Hej igen (:

sitter fortfarande hemma hos manda, hon fixar tee till oss nu mysigt! Som vanligt ska vi säkert sitta och bara babbla på, gud så skönt :)

sen kan jag lova er att manda ska plugga eftersom hon har ett prov imorgon.. sedan blir det att titta lite på IDOL och sen dra mig hemåt! Men nu ska jag hjälpa manda (L)

Förlåt för korta inlägg..


saknar faktiskt mitt svarta hår.

/ säändr


S' du vet vad som gäller nu

Hej på er igen :)

Sitter hemma hos manda nu (ovanlig?) haha.. nej men hon tittar iaf på tråkig tv medans jag sitter här. ska snart få henne att plugga får se hur det kommer sluta. men nu har jag tänkt att hoppa på manda och kittla henne (a)

skriver mer sen

/ sääd


S' vintern börjar närma sig.

Godmorgon på er! :)

Här sitter jag i min säng och ska snart ringa manda och väcka henne. Ska även strax göra mig iordning och dra mig till skolan, usch. Det blir att dra på sig vinterjackan idag asså, annars kommer man säkert frysa fast. Man känner sakta att vintern börjar komma och det gillar jag verkligen inte. En resa skulle inte vara fel asså..
Nej men nu måste jag ringa amanda och fixa mig innan jag får panik haha!

Ha en bra dag!



ibland saknar jag tiderna som var.

/ säändr


M' delicious

Hejhej!

Fortfarande hemma, måste käka sedan blir det ut. Mina tjejor har träning så tänkte dra ner när den slutar och träffa dem en snabbis! Ska till läkarn någon dag i veckan för står inte ut börjar ju tro jag fått svininfluensan! Men får hoppas att det är en äcklig förskyldning bara. Men vi hörs senare, puss och kram!!



// mäända


M' i dont wanna dream about

Hallu bloggen!

Hade egentligen tänkt att ligga inne hela dagen, vakna sent äta massa skräp mat och bara glo tv, men efterson gullungen sandra sov här inatt så tvingade hon upp mig vid halv tio och sedan dess har jag varit vaken. Men nu 7 timmar efter typ har jag fixat mig och är redo att gå ut. Måste hitta någon att vara med bara (a) Det löser sig! Hoppas ni haft en bra dag för det har jag trots allt haft.




Dagens outfit ;
Mcjacka
Tshirt
Leggins
Alltifrån GT ♥


Puss och kram

// mäända


S&M' nattinlägg

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag (sandra) är rikitgt jävla sur, så det är bra att jag går och lägger mig nu haha.

Men godnatt på er, hoppas ni får en bra natt!

/ säändr & mäända


S' I close my eyes

Hej igen :)

Har precis kommit hem till manda, har varit ut med henne, tilda och linn myys! :) Har skrivit lite på svenskan men orkade inte mer så nej det blir väl att plugga mycket imorgon. Har ett prov på tisdag också, men det kommer säkert gå bra!

Idag ska jag även sova hos manda, börjar ändå 12 imorgon och den lilla skitungen har studiedag..

Men nu ska jag faktiskt läsa lite inför provet *om jag orkar* (a)

Sov gott!

/ säändr


S' plugg

Hej på er igen :)

Nu ska jag faktiskt sätta mig att göra lite svenska. Ska skriva ett referat om en text. Texten är på 6 sidor och man får bara ha med 200 ord med.. Men det löser sig :)

Ha en bra kväll!

/ säändr


M' LLFU

Hej bloggen, väldigt länge sedan jag skrev nu. Har haft den omtalande bloggtorkan.
Dem senaste veckorna har gått upp och ner. Roliga stunder, tråkiga stunder. Dagar man bara vill lägga sig under täcket och försvinna och dagar man flyger upp och inser att man ska leva livet fullt ut.

Jag saknar de gamla livet om man nu kan kalla det så, jag saknar förra året. Då mina närmaste vänner och jag var totalt sammansvetsade, festade varenda helg och skapade minnen som håller tills döden. När man tänker tillbaka på det får man ett leende på läpparna.
Men jag ska inte klaga på nutiden heller, skolan är perfekt, känner att jag valde rätt inrikting, helgerna är underbara då man kan tillbringa dem med dem närmsta och livet leker helt enkelt.

Jag måste bara tacka mina vänner jag nämner inga namn för ni vet ändå vilka ni är jag menar. Tack för ni alltid ställer upp, tack för jag får babbla på när de behövs, och tack för alla dessa underbara minnen vi skapat tillsammans.

Men nu ska jag röka, om jag kan övertala Sandra. Ni får ha de så bra





Puss och kram

// mäända


S' helgen

Fredag - var det tjejmiddag hos manda. Jag och Manda städade hela övervåningen och jävlar vad stressigt det var. Men kvällen var iaf kul, mysig sådära! :) Blev att sova hemma hos bästa vännen.

Lördag - vaknade upp hemma hos manda, gjorde inte så mycket. men jag var tvungen att fixa mig och sedan dra till Olofstorp där Carro skulle ha kalas :) Efter det hängde jag med Carro till stallet, hälsade på de nya hästarna och sedan longera SL :) Vi satt och snacka lite också, mysigt! Sedan var det att dra hem till Linn och vara där till ett ungefär! Sova hos manda igen :)

Söndag - vaknade vi ungefär vid kvart i 1, gud vad skönt det var att vakna så sent och verkligen sova ut. Efter det gjorde vi inte så mycket, har mest tagit det lugnt osv. Vid halv 5 åkte jag hem för att käka, och nu sitter jag här och håller på leta efter skolböcker.. Ska ha två prov nästa vecka och en inlämning, så snart blir det att ta moppen till bästis och sedan börja plugga. Gött att det är snart APU! Slippa skolan i hela fem veckor, eftersom vi har lov också! :D

Men nu måste jag dra mig!

 

/ säändr


S' med en trött lillebror i knät

Hej på er :)

sitter här hemma hos pappa och ska snart äta. skoldagen har vart rätt okej faktiskt, två förhör.. ett i svenska och ett i matte, kändes att det gick bra iaf så får hoppas på det bästa. efter maten ska jag nog sätta mig och plugga lite engelska.. känner inte alls för det egentligen men man måste ju, men efter det blir det att sätta sig framför tv:n och kolla fotboll (L)

men vi hörs säkert senare!



kärlek säger jag bara ♥          

/ säändr


S' plugg och sedan ge massage!

Hellu!

jag och manda sitter här hemma hos mig. eftersom hennes bussar inte går som de ska i veckan för att det är något jävla eu-möte så bestämde jag atthon skulle sova här :) jag ska snart börja plugga lite svenska, har några ord tills imorgon och det är nog läxförhör på det. sedan ska jag även kolla igenom matten lite också, men sedan har jag varit duktig och gjort vård och omsorgs frågorna! mycket att göra nu i skolan, känns att den har startat nu iaf! men snart blir det ju jobb i fyra veckor :)

men nu måste jag plugga sedan har jag lovat att ge manda lite massage, eller ah i 30 min <3

/säändr


S' va inte ledsen varje dag, du går miste om det bra i livet då!

Hej på er :)

Sitter här hos manda och kollar runt lite. Manda kollar tv, något som jag inte direkt gillar :)

Förut pratade jag med Carro lite och så kom vi in på hennes häst Starlight och hon frågade lite och så. Sedan kom hon fram till att vi delar på honom, eftersom hon går nu tredje året på gymnasiumet och har mycket plugg och så. Och jag gillar Starlight enormt mycket så det kommer nog inte bli några problem! Tack Carro

Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma hos manda hela dagen och bara tagit det lugnt, väldigt skönt faktiskt. Imorgon blir det ju då bio, och innan det ska jag snabbt ner till Mandas skola och fixa en sak (:
Ikväll blir det bilder ifrån tjejmiddagen igår. Jävligt kul hade jag iaf!

Men vi hörs senare :*

/ säändr





S' mer än bara lycka ♥



kärlek ♥

/ säändr


S' här kommer kung av sand

Hej på er :)

Jättedålig uppdatering ifrån oss, mycket att göra och vi orkar faktiskt inte sitta vid datorn hela tiden :)

Det har faktiskt inte hänt så mycket under dessa veckor, utan vi har bara tänkt på skolan en hel del! Just nu sitter jag framför datorn och manda kollar på film, men eftersom mina ögon börjar krångla så kan jag inte sitta framför tv:n så mycket som innan.. :/  Vi har inga direkta planer för idag, mest slappa tror jag. Vi är lite sega av oss!
Imorgon blir det iaf en härlig dag i skolan, börjar 13:15 och har bara bio med alla OP sedan slutar vi :D

Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla lite film!

Ha en bra dag!

/ säändr









S' you're beautiful

Godmorgon bloggen :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån mandas skola, hon började redan klockan 8 och jag börjar 20 över 10 så jag passade på att komma dit när hon hade rast :) Idag så slutar jag vid halv 3, 3 och då hämtar Lenny upp mig vid skolan för att vi ska hämta mig älskade moppe! Så nu har min moppe fått lite nya saker som har varit söndriga och det har gått på ungefär 800 kr...

Idag har inte vi några vanliga lektioner, för vi ska ha något tema som heter "Ung idag", vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska iaf kolla på film :)

Men jag skriver senare när jag har kommit hem :*

Ha en bra dag

/ säändr















M' dancing in the moonlight

Hej hej!

Jag har varit riktigt off i två dagar nu eftersom jag är ung och dum och dricker när jag är sjuk, och det ledde till att jag blev mer sjukare. Smart manda... Nej men inte gjort mycket idag, sovit mycket bara :)
Men blir ta en dusch nu och sedan dra ner för köpa cigg. Vi hörs senare!


Puss och kram

// mäända















S' sandra tipsar

Hej på er :)

Brukar ni ha slitet eller torrt hår? Det brukar jag också ha, men så hittade jag ett schampo i en affär som är bra för det. Och jag märkte ganska mycket skillnad också. Så om ni är trött på torrt och slitet hår rekomenderar jag starkt Herbal essences. Färgen på flaskorna är blå/turkos och det är en rosa blomma på. Det kostar under 100 lappen. Så istället för att testa dyra schampo och balsam testa då detta.

Sedan ska jag även tipsa om en annan sak. För er som rakar er, och har slut på rakludder eller bara använder tvål och ni märker att ni skär er mycket testa då en tvål som heter Barnängen, den lenar upp huden och man skär sig inte alls lika mycket som man gör med andra tvålar. Jag brukar använda den när jag har slut på raklöddret och jag skär mig inte mycket, ibland ingenting alls, det beror ju på hur stressad man är osv. Men barnängen rekomenderar jag starkt, en tvål som gör huden len efter man har rakat sig också :) Tvålen kostar under 100 lappen också :) Så om du nu skär dig mycket och är trött på att ha massa plåster överallt på benen, testa då barnängen :)



där har ni allt på samma bild :)
Lycka till!

/ säändr


S' dåliga med bilder

Hej igen :)

Jag sitter här framför datorn är ganska hungrig så jag ska snart börja reta manda (a) hon ligger i sin säng och läser!

Jag och manda ska försöka lägga ut mer bilder, för vi är rätt så dåliga på det. Jag hade tänkt att lägga ut lite bilder ifrån Vedbände, och manda ska lägga ut bilder ifrån fredags. Vi är dåliga förlåt :) men det ska bli ändring på det! Vi lovar :*

Men nu kurrar min mage, hörs senare!

/ säändr


S' I miss you

Godmorgon på er :)

Jag och manda vaknade för kanske 20 minuter sedan, väldigt skönt att få sova ut iaf! Snart ska vi käka frukost och sedan vet jag faktiskt inte vad som händer :)

Men jag skriver ett inlägg sen när jag vet vad som händer!

Ha en underbar dag

/ säändr


S,M' when life takes over

Hej på er :)

Idag har vi haft en mysdag, bara tagit det lugnt. Jag gjorde nudlar till mig och manda, och sedan stack vi ut för att köpa cigg till manda. Sen satt vi bara på en busshållplats i kanske två timmar och bara pratade ut, sedan åkte vi till eketrä och tog bussen hem till manda :) självklart var manda hungrig så hon gjorde grillade mackor till sig själv! Nu har vi tänkt att lägga oss i sängen och jag kommer säkert att däcka direkt för jag är så jävla trött. Antar att manda ska läsa bok eller sova :)

Hoppas att ni har haft en bra dag!

/ säändr&mäända


M' turn the music up

Har prov på ägg på tisdag. Så tänkte plugga på det nu om en stund, om jag inte kommer på något annat :) ska även få tag på bilder från igår tänkte jag. Men nu tänkte jag ta en kopp te och röka lite så får vi se vad som händer idag!



Puss och kram

// mäända

M' the way you make me smile

Tjoho på er.

Jag vaknade nyss med en huvudvärk som är rätt vanlig för helger... Sjukt kul igår iallafall, bilder kommer! Massa mys hos jennie med skön musik!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är hungrig som en jävla gris, redan ätit en pan pizza men måste ha mer mat nu nu nu! Har iallafall hunit duscha och nu ska jag ut och ta en ciggeligg. Jag skriver mer senare när jag har något roligt att berätta. Puss och kram!


// mäända


S' en tyst stund

Godmorgon på er eller vad man ska säga :*

Pappa väckte mig vid halv tio och fråga om jag skulle följa med till Lerum och handla skor till Niklas.. Mitt svar blev att vända på mig och lägga kudden över huvudet haha! Men efter de hade gått gick jag upp och hoppa in i duschen och käkade frukost. Sedan ringde jag bästis och pratade lite med henne :) Hon ska även ringa snart igen. Idag har jag inga direkta planer, kanske åker hem till Göteborg ikväll men det är inte säkert, men tror jag får det eftersom jag har varit hos pappa två helger i rad nu :)

Igår var det ju skola, började 8.15 med engelska.. hade engelskaförhör, kunde ganska mycket så jag hoppas att jag får bra :) sedan hade vi datakunskap, jösses hade det bara i femton minuter och egentligen skulle vi ha de i en timme. men om vi kunde allting fick vi gå, så jag och jennie stack till donken och käka lite. Efter ett tag hade vi matte, usch hatar verkligen matte.. och sista lektionen hade vi gympa, först var alla helt förvirrade men sedan kunde iaf lektionen börja och självklart klantar jag mig det första jag gör genom att ramla så alla i klassen skrattar :$

men jag skriver mer sedan :)

ha en underbar dag!

/ säändr


S' jag orkar inte med fler ord

hej

förlåt för dålig uppdatering utav mig, men nu är det så att jag mår inte så bra så jag skriver imorgon eller på söndag. för antagligen kan jag komma hem ifrån pappa redan imorgon *hoppas*

men nu ska jag nog lyssna på musik och krypa ner i sängen!

/ säändr


S' jag lovar, jag vet

Tack för alla år som jag har fått dela med dig. Det har varit de bästa i mitt liv, mest spännande livet faktiskt. Det går inte en enda dag utan att vi gör något som man lägger på minnet. Så jävla mycket vi har gått igenom det är helt sjukt. Om inte du hade funnits i mitt så vet jag ärligt talat inte vad jag skulle ha gjort. Jag hade nog inte ens klarat att gå utanför dörren utan bara legat hemma.

Jag hoppas på att det blir fler år med dig manda, för du är min allra bästa vän och jag hoppas att du förstår det. Ler du, så ler jag Du vet att jag kommer ändra mig, men till det bättre, den sandra som du älskar. och jag lovar, någon dag kommer jag bli den sandra för jag kämpar för att bli den för din skull.
Men jag har inte så mycket mer att säga mer än att jag älskar dig och tack för allting


att dela ett liv med dig, är det bästa jag vet (L)

*********

jag älskar även mina andra vänner något enormt. ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, utan er skulle jag aldrig ha funnits och kunnat stå på mina egna ben!

jag älskar er

/ säändr


M' i tell you want i want what i really wants

Tjoho! Är med ja gissa vem ;)

Musik och kanelbullar är vår grej idag :) Skriver senare istället nu blir de flum på nivå 1000 :)

// mäända

M' im not dead, im just living in my head

Tjo bloggers!

Är hemma med min underbara goding sandra ♥ hon ska sova här idag efter som jag inte vill vara ensam. Kul i skolan idag iallafall! fast ingen rast! fyskam!!! Men nu ska vi glo en film och sedan sussa. Puss och kram !

Linn i know that you reading so comment!

//


S' solen tittar fram!!

Hej på er :)

Har precis kommit hem till manda, började skolan 10 i nio. På svenskan hade vi en gruppuppgift, sedan skulle vi skriva om vad vi tyckte om ämnet osv :) sedan sista lektionen var det medicinsk grundkurs där vi fick ett papper där vi skulle klistra in de olika sakerna inne i kroppen. ganska lugn dag idag iaf :) vi slutade 10 i 2 så väldigt skönt. Efter skolan stack jag iaf hem och väntade på Lenny, sedan tog han bilen och jag moppen för jag skulle serva den. Jävlar vilken väg, först höll jag på att vurpa sedan höll jag på att flyga bort! men nu är den iaf inlämnad :)

Efter det mötte jag upp manda och nu väntar hon på att jag ska bli klar framför datorn så vi kan kolla en film :)

men skriver mer när jag kommer hem!

/ säändr


RSS 2.0