s' hej mitt vinterland

Hej på er :)
Jag är verkligen super trött! Idag så har jag vart i stallet, och det är riktigt kallt att rida ut men samtidigt är det mysigt att rida när det är så mycket snö :)
Just nu sitter jag framför TV:n och tittar på Frölunda mot Brynäs och sitter och väntar på Manda också ;)
Vi höörs :D
/ säändr

s' 2010-12-24

Hej på er :)

Nu har vi precis kommit hem ifrån Virre! Men först lämnade vi av syster som skulle till Lerum och sedan mormor, så det tog ju en liten stund att ta sig hem ;)
Julen har vart mysig faktiskt, fått massa fina julklappar, jätte nöjd faktiskt :) Oliver & Liam har vart hur spända som helst över tomten osv, haha så söta!!

Jag tänkte att jag kunde visa er vad jag har fått, men jag kanske gör det senare eller imorgon, för nu ska jag äntligen få öppna paradise chockladasken, har tjatat på mamma hur länge som helst hahah!

Hoppas att ni har haft en fin jul ♥


förra årets outfit ;)

/ säändr

s' good jul! :D

God jul på er :D
Strax ska jag och therese åka till virre för att hjälpa henne, sedan kommer mamma, lenny och mormor dit och så ska vi fira julen ;)

Tänkte slänga upp min outfit;




/ säändr

s' i skolan

hejhej :)
just nu sitter jag i ett klassrum och ska väntar på lektion! vi ska titta på en film Solbacken heter den! :) vi har redan tittat på den första delen och så ville min klass se på andra delen så då blir det andra delen idag ;)
efter denna lektion har vi gympa, och vi ska tydligen göra någon hinderbana, hum undra hur det kommer gå? :P
slutar dock halv 4 vilket är riktigt segt på en fredag, men vi har två långa lektioner som är på 1 timme och 40 minuter och det är verkligen hemskt :( usch för det!!
mycket vacker bild på mig för bara några minuter sedan ;) hahaha riktigt sööt! :D
/ säändr

s' älska fredag!

hej på er :)
just nu sitter jag i klassrummet och har lektion.. men kan inte koncentrera mig så värst för jag är riktigt hungrig :/
och benne är inte i skolan, så känns lite tomt utan henne! :(
idag är det fredag och den är så efterlängtad, jag älskar verkligen helgerna :D
men nu ska jag fortsätta lyssna på lektionen :)
/ säändr

s' nu; PLUGGA

Hej på er :)
tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska sätta mig att plugga inför svenska provet imorgon..
sitter just nu vid mandas dator, manda sitter framför tv:n ;)  nu ska jag göra så att båda två pluggar, för hon har också något prov tydligen!
hörs sen :D
/ säändr

s' 2010-12-06

Hejhej :)
Just nu sitter jag här och har lektion, men ingen har lyssnat för alla är typ skit trötta ;) detta är sista lektionen som tur är, men den är 1 timme och 40 minuter så jävla segt!
Efter skolan ska jag plugga, för vi har tre prov denna veckan plus att tills imorgon så ska min grupp från naturkunskapen ha gjort klart en liten del av arbetet, och jag har inte gjort någonting, inte bra!
så idag blir det verkligen en pluggmåndag, usch..
vi hörs säkert senare! :)
hade vart jävligt gott att komma till värmen nu...
/ säändr

s' snön bara faller ner.

Godmorgon :)

Just nu sitter jag vid mammas dator, för att jag skulle skriva ut lite saker! :) Ska strax stänga av datorn för att sedan fixa mig inför skolan.. En lång och seg dag idag, usch gillar verkligen inte måndagar! 
Menmen, nu ska jag göra mig färdig så jag kommer iväg ;)


jag förra julen!

/ säändr

s' min helg.

Tänkte berätta om min helg :)
Fredag - var hemma hos manda, titta på IDOL och sedan bara tog det lugnt :)
Lördag - Gick upp tidigt för att möta upp min syster vid brunns, sedan tog vi oss ut till Mölndal för att hjälpa vår kusin att flytta :) Vi var där till runt 5, min kusins pojkvän körde hem oss. På kvällen tog jag det bara lugnt.
Söndag - Gick upp vid 12 för att mamma skulle köra mig till stallet.. Det var riktigt mysigt att rida ut nu när det var fint väder! :) Tog lite bilder på hästarna när de var i hagen (kanske kommer ut på bloggen, beroende på om jag hittar min mobil sladd!) Sedan träffade jag manda och nu sitter jag här och ska strax sova! :)
Detta gjorde Minnah sjukt bra!

Godnatt!
/ säändr

s' julmysigt

När jag kom hem idag märkte jag att min mamma hade satt upp nya gardiner och även en slinga som jag har försökt att sätta upp tidigare i veckan, men det slutade med att jag rev ner hela gardinstången ;) men min mamma hade tydligen lyckats, så nu är mitt rum riktigt mysigt! :) Nu är julen snart här, åh vad mysigt :D
/ säändr

s' 2010-12-02

Hej på er :)
Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova, men tänkte faktiskt skriva ett litet inlägg ;)
Idag så var det ju skolan, på svenskan så hade inte vi någon lärare för att hon skulle iväg, så vår klass satt inne i klassrummet och snacka lite och även titta på datan ;) efter en liten stund så fick vi idén om att titta på julkalendern, sagt och gjort det gjorde vi haha :D Den verkar faktiskt vara bra, enligt mig!
Sista lektionen hade vi teckenspråk och då fick vi lära oss nu tända tusen juleljus, så nu kan man ju den lite! ;) Efter skolan så åkte jag hem till mormor som behövde hjälp med lite saker, så jag var snäll och hjälpte henne. Sedan åkte jag hem till manda :)
Juste, igår var jag i Ullared, jag fick köpt de flesta julklappar faktiskt och även lite saker till mig själv så jag är nööjd! :D Har aldrig vart såhär tidig med julklappar någonsin så det var ju på tiden hahaa ;)
Saker jag köpte till mig själv;
♦Toffsar
♦ Ansiktsmask
♦ Handkräm
♦ Ridstrumpor
♦ Mysiga strumpor
♦ Linne
♦ Ridvantar
♦ Ridtröja
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! :)
/ säändr

s' dags för att ha ett arbete..

Oj det var lite länge sedan jag skrev märker jag haha :)
Just nu sitter jag i skolan och har lektion men vi ska ha ett grupparbete så min lärare bryr sig inte så mycket ;)
har naturkunskap och min grupp ska ha arbete om ekologiska kläder, så nu är det dags att sätta igång och arbeta!
Vi hörs :D
/ säändr

RSS 2.0