s' 2011-01-27

Godmorgon :)

Ska strax fixa frukost till mig sedan ska jag göra iordning mig, gå ut med Figo, lämna Figo hos mormor och sedan åka till praktiken :)
Har vaknat från och till inatt, för att en viss liten Figo har hoppat upp i min säng och tyckt att han kunde få massa med plats haha :(


såhär sov han mestadels av natten;


ska fixa frukost nu :)

/ säändr

s' naglar


efter praktiken hade jag tänkt att fixa mina naglar igen! gud vad jag saknar att ha det :(
tycker det är riktigt snyggt! så snart är det dags igen och då ska jag försöka att fylla på de när de går av så att jag inte gör som jag brukar, att när de går av så tar jag av alla ;)

/ säändr

s' hundvakt!

ja som sagt va, idag är jag hundvakt :) min syster fyller nämligen år idag så hon skulle ut och fira lite så då var jag en snäll syster! jag börjar ändå klockan 2 imorgon så..

strax ska jag göra en go sallad som jag ska ha med mig till praktiken imorgon och sedan ska jag ut med hunden och sedan ska jag sova :)

hoppas ni har haft en underbar dag!


Fina Figo ♥

/ säändr


s' godnatt ♥

jisses så trött jag är, fastän jag sov till halv 11 idag så är jag sjuukt trött.. Dock praktiserade jag ifrån 14 till 20, så det är väl det som har gjort att jag är så trött ;)
imorgon ska jag gå upp vid kvart över 5 för att jag börjar klockan 7 *gääsp*..

så nu tänkte jag krypa ner i min säng och sova! :)

gjorde en liten snabb panit bild på hur min vecka kommer se ut;


/ säändr


s' första dagen på praktiken!

hej på er :)
just nu sitter jag i soffan och kom hem för en timme sedan.. var min första dag på praktiken och jag trivs verkligen jättebra! :D
vi gick även igenom mitt schema och det är rätt så nice faktiskt haha!

nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sedan ska jag faktiskt laga mat, mums!

/ säändr

s' 2011-01-17

Hej på er :D
Ett tag sedan jag skrev, men har verkligen inte orkat men nu ska jag försöka igen ;) Just nu sitter jag hemma hos pappa, är här idag för att jag är ledig ifrån praktiken! :)
Idag har jag inga planer faktiskt, ska strax käka frukost sen ska jag väl bara ta det lugnt..


gud vad man saknar sommaren när man tittar ut genom fönstret och ser snöö!! :(
bild från Carros student ;)

/ säändr


M' ♥

Jag älskar min snygga bästa vän

s' Dag 6: Min dag

Min dag har varit väldigt lugn faktiskt!
Började med att vakna klockan 2, riktigt skönt att sova ut :) Åt frukost och sedan åkte jag hem till mig vid 5 tiden för att hämta lite saker och även äta.. Åkte tillbaka till Manda och så tittade vi först på Göta Kanal 3 och sedan tittade vi på Twilight som slutade för en liten stund sedan!
Strax ska jag och manda sova tror jag, men min dag har väl inte vart så rolig egentligen haha ;)
Godnatt på er!
/ säändr

s' Dag 5: Vad är kärlek

Kärleken till ens pojkvän/flickvän ser inte likadan ut som den till ens vänner eller min familj. 
Den självklaraste kärleken är den till min familj. Man älskar dem oavsett vad! Man behöver inte ringa varje dag, för de vet att man har mycket att göra när man går i skolan. Jag kan ringa mitt i natten för att de ska hämta mig när jag har vart ute. Min familj känner mig och inser att de måste hämta mig om jag är i stallet och säger att jag har ont i mitt knä..
Min kärlek till mina vänner är en annan sorts kärlek.. Jag har en allra bästa vän och några andra som är mina bästa vänner. De flesta av mina vänner känner mig mer och det är så det ska vara. Med vänner ska man kunna prata om allt med, skratta, gråta, ja ni förstår nog..
När man blir kär så är det också en annan sorts kärlek.. När man är kär så får man fjärilar i magen så fort man hör namnet av personen.. Man ler så fort man får ett sms.. När man kramar personen och aldrig vill släppa taget!
Det finns massvis med sorters kärlek, det kan även vara till saker så kort sagt kärlek är fantastiskt!


/ säändr

s' Dag 4: det här åt jag idag (från tisdag)

Eftersom jag har missat att skriva lite så får jag skriva det nu, fast jag skriver det jag åt i tisdags istället ;)
morgonen åt jag mackor med tee!
Sedan åkte jag hem till mamma för att göra lite mat och jag då gjorde jag lax i ugn med lite grönsaker och till det blev det ris och så fixade jag en sås gjord av cremé fraiche så la jag i rom.. Gott :D
Sedan åt jag nog lite godis! Hahah..
Fattar inte varför detta är med, är ju så ointressant egentligen menmen ;)
/ säändr

s' Dag 3: Mina föräldrar

Min mamma heter Annica och jobbar med något inom ekonomin. Hon vill alltid ha det rent och snyggt runt omkring sig (en pedant rent ut sagt) och blir galen om man har lagt en tidning där den inte ska vara..

I alla mina år har mamma vart galen i tomtar, när det är jul så ska hon försöka få in så mycket tomtar som möjligt i vår lägenhet..
Ibland händer det att jag och mamma blir sura på varandra, men annars är hon är väldigt ödmjuk person som har alltid hjälpt ungdomar och vårt hus har alltid varit öppen för den som har behövt det. Mamma är den personen som man alltid kan prata med oavsett vad det än är och hon har väldigt många hemligheter som jag och mina syskon har berättat för henne.
Min pappa heter Janne och i hela mitt liv har han jobbat som fastighetsskötare men nu för en månad sedan har han blivit någon slags tjänsteman.
Pappa kan bli väldigt arg, men han är alltid rättvis mot alla. Pappa har alltid varit en sportnörd och det är nog ifrån honom jag har fått mitt fotbolls intresse, för när jag var liten var han fotbolls domare och jag fick följa med nästan varenda gång och jag tyckte det var så coolt att min pappa var domare.
Jag och pappa har nog aldrig bråkat, vi kan bli sura på varandra men går över efter 5 minuter, förutom när jag blir arg på honom när jag övningskör.. Min pappa kan ibland vara lite pinsam men vilka pappor är inte det egentligen? Men pappas stora intresse är retas!!
Mina föräldrar skiljde sig när jag var 3 år, vi flyttade från ett hus långt ifrån Göteborg till två lägenheter här.
/ säändr

s' Dag 2: Min första kärlek

Om man bortser från när jag var liten och trodde att min bästa kill kompis som jag kände sen det jag var typ 1 år och till det jag var 6 att vi skulle bli tillsammans när vi blev äldre och gifta oss så hade jag min första kärlek när jag var 13,14 år.
De första gångerna jag såg honom så tyckte jag att han inte alls var fin.. Månaderna gick och sommaren kom, jag & min kompis bestämde oss för att träffa han och hans kompis för att skojs skull. Vi märkte rätt fort att killarna var riktigt roliga att vara med, och vi var med de ganska mycket under den sommaren och så en dag träffade jag honom ensam, och vi satt och snackade.. Då märkte jag att han inte var så ful som jag såg från början, kanske tyckte jag han var fin från första gången men jag inte ville inse det själv, vad vet jag.. Vi pratade mycket på MSN, SMS osv och vi träffades mycket och tillslut blev vi tillsammans.
Dock var vi bara tillsammans i några månader, men detta var min första kärlek.
/ säändr

s' 30 dagar

detta ska jag sysselsätta mig med under 30 dagar ;)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.
/ säändr

s' Dag 1: presentera mig själv

Ja, nu hade jag tänkt att köra igång detta som många brukar göra.. Får se hur långt jag orkar ;)


Jag är en person som kan vara riktigt barnslig, men oftast gör det framför personer jag verkligen känner. Jag kan få för mig att sjunga barnlåtar och hoppa runt som om jag vore 3-4 år..
Jag är oftast en glad person men kan bli väldigt lätt sur, vilket alltid inte är så bra.. Jag är väldigt envis och hänger oftast upp mig på småsaker. Jag är en person som alltid tar vännerna och familjen före allting, ibland tänker jag knappt på mig själv som inte alltid är så bra.
Jag är oftast den som är mig själv och lyssnar oftast inte på vad andra tycker om mig, jag är den jag är och så är det. Min klädstil hänger väldigt mycket på vad jag har för humör, och det gäller även musiken, som till exempel om jag är glad vill jag gärna ha på mig leggings, någon fin tröja, fixat hår och kanske smink och då lyssnar jag på det som kommer på radion, när jag är arg vill jag ha jeans med någon hood-tröja och lyssnar gärna på rock, så ja allt handlar om på vilket humör jag har.
Jag har alltid i alla mina år gillat att sporta, eller träna överhuvudtaget.. Från det jag var 5,6 år och 10 år framåt har jag spelat i fotboll men fick sluta pågrund av en knäskada, men nu håller jag mig till ridningen, men vill snart börja träna mer, då jag mår bättre av att träna och känner mig mycket gladare..
Jag går andra året på Omvårdnads programmet och när jag blir stor så vill jag jobba inom ambulansen.
Om man kunde leva på choklad så hade jag garanterat gjort det!!
Mina största fobier är spindlar, ormar, ballonger och hälsenor.. Det låter galet men så är det, inga ballonger kommer inte i närheten av mig.
Hoppas att ni har fått en liten uppfattning om mig :)
/ säändr

RSS 2.0