s' 29/12-09


bilden är ifrån mammas&lennys bröllop. Mina systrar och bakom är
det jag och mamma!

/ säändr


s' mera snö

Sitter på pappas kontor nu och ska strax käka. Är hur trött som helst idag, fattar inte hur eftersom jag somna tidigt igår :o aja!
Här i Lövgärdet har det snöat hur mycket som helst, usch. Orkar faktiskt inte med mer snö!
men imorgon blir det att sluta 12 så det är riktigt gött :)

Nu ska jag käka!

/ säändr

s' på jobbet

jag jobbar fortfarande, men snart ska jag ta bussen hem *skönt*, men imorgon är det en ny dag med jobb!
har inte varit så rolig måndag idag faktiskt, hyresgästerna har klagat hur mycket som helst på att det är halt på gårdarna vilket vi inte kan hjälpa för det är ett annat företag som sköter det.. Så hela tiden har man verkligen försökt vara snäll men tillslut tröttnar man tyvärr..

men nu ska jag nog börja fixa mig och sedan åker jag till manda!

/ säändr


s' ett tips

Har ni länge försökt att få långa naglar fast de bara bryts hela tiden? Jo jag vet hur det är, jag har länge försökt att få starka och långa naglar men resultatet blir att naglarna bryts och man blir hur sur som helst haha.
Men av Manda i julklapp fick jag ett slags nagellack som skulle stärka naglarna och ge 30% längre naglar på fem dagar. Jag har letat efter något sånt här hur länge som helst men aldrig hittat så blev väldigt glad när jag fick detta :)
Jag rekomenderar detta, det är hur bra som helst och naglarna växer och blir starka. Är supernöjd över denna julklapp!
Leta efter "Nailgrowth miracle", manda hittade det på KICKS så leta där :)


/ säändr

s' 091227

Hallu bloggen!

Har inte kunnat blogga någonting. För igår var det bröllop för mamma och Lenny, grattis (L) Så hela dagen var till för att vara med de :) Bilder på dem kommer, sjukt fina var de iaf!

Vi var vid Stensjön och sedan drog vi oss hem till oss och dansade och hade sjuktroligt. Vid halv 3 eller 3 så stack jag hem till manda och sov där :)

Idag vaknade vi vid 1 ungefär, åt frukost och sedan kom Linda och Lilly till de, mysigt! :)

Imorgon blir det då att jobba hela dagen, så några inlägg jag kanske kan när jag är på jobbet annars hörs vi efter det!

Godnatt.

/ säändr


s' 25/12-09

Förlåt för dålig uppdatering. Hade ingen tid för att blogga igår, då jag ville vara med min familj och inte sitta framför datorn under hela julen.

Julen var jätte lyckad, väldigt mysig! Har fått massa fina saker, så nu är jag jätteglad haha.

Idag var det då att vakna upp bredvid manda och sticka till stallet, jösses vad pigg Starlight var, men det gick faktiskt jättebra :)

Imorgon kommer jag inte kunna blogga någonting tror jag, ska säga imorgon vad det är!

 

Men nu ska jag sova godnatt!

/ säändr


s' GOD JUL ♥

Först och främst vill jag säga god jul och hoppas på att ni får en mysig jul ♥
Jag ska strax fixa iordning mig för vid ett,två kommer min syster, min mormor och Karolina hit, så detta året är vi en liten familj :)
Igår hade vi också en liten julafton, då drog sig jag, mamma, Lenny, Karolina, Therese, Mormor, River, Johan och Cissi till Landvetter där Virre, Stefan, Oliver och Liam bor :) Åt god mat och fick lite julklappar :) En så länge är jag nöjd iaf :)

Men nu ska jag börja fixa iordning mig, jag har laddat kameran, så hoppas på att jag hinner lägga upp bilderna ikväll!

Julklapparna ifrån idag och imorse!

Igår fick jag SIBA presentkort på 300 kronor av Virre och Stefan.

Fick även ett kort på Oliver och Liam av de!

 

Idag fick jag Björn Axen hårsprayen och vita knee highs! :)

 

/ säändr


s' åhh!

Varför går det aldrig som jag vill?!
Nu är jag på mitt fjärde inlägg, för varje gång jag ska publicera ett inlägg så har jag råkat komma åt en knapp som gör att internet stängs av! Usch!
Så det kommer ett inlägg imorgon på morgonen istället för nu är jag jättesur haha!

/ säändr

s' godnatt!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig lite halvdålig. Tror att jag kommer få feber snart, kul att få det innan julafton. Jaja får väl ta det lugnt, vet faktiskt inte om jag ska jobba imorgon, men ni märker om jag gör det eller inte jag lovar :)

saknar!

/ säändr

 


s' 2 dagar kvar

Filten om mig och tittar ut genom fönstret och ser snö! Är hur chockad som helst och hoppas på att det håller i sig tills julafton.
Man känner verkligen att julen börjar närma sig, det luktar gran vart man än går, julpynt i varje hus och musik på högsta volym. Snön knastrar under skorna, gud så mysigt!
Julklapparna packas in och man är nöjd över sitt köp trost att det har tagit alla pengar man hade.

Ja, jag längtar tills julafton kommer!

/ säändr


s' ♥

Du är min värme, när allting är kallt,
Du är min vackra ängel, du är sänd från ovan,
Jag ber till gud och tackar för denna gåvan.
För varje dag som går, så älskar jag dig mer,
Om du släpper mig, så faller jag ner,
Jag är nog den lyckligaste på jorden,
Det är sant, ta mig på orden. 
Du finns i mina tankar var eviga dag
Det enda jag vill är att det ska vara du och jag

Kärleken är given, kärleken är livet.
det är dig hjärta mig till de sista klivet

/ säändr

s' massa jobb, en längtan

Att vara fastighetsskötare är ganska roligt ändå, man har alltid olika saker att göra varje dag. Trots att jag går på Omvårdnad och vill bli ambulansförare mer än något annat tänker jag ofta på olika jobb som skulle kunna passa mig.
Att kunna vara målare är något som jag också kan tänka mig vara, jag vet inte men jag gillar sådana jobb så som ambulansförare, byggarbetare, målare, fastighetsskötare osv.
Men att kunna vara ambulansförare är något som jag alltid har drömt om, jag har alltid tyckt det har varit intressant att vara. Att bara höra ett larm och kunna rädda folk.
Med tanke på att jag kan prata med folk utan att bli irriterad, sur osv kan jag faktiskt hantera dessa jobb rätt så bra enligt mig då, man måste alltid kunna bemöta folk på ett trevligt sätt osv.
Jag vet faktiskt inte men jag längtar på ett sätt att kunna gå ut fymnasiumet så fort som möjligt nu, för att sätta igång att plugga ännu mer, alltså till sjuksköterska då jag redan kommer vara undersköterska. Vidar utbilda mig till ambulansförare! Men det är ju inte direkt säkert att man gör det man vill nu men alla har väl en dröm eller? :)

Kanske en rörig text men jag förstår den (:

/ säändr


s' Friheten är ditt vackra namn

Att jobba tar på ens krafter. Har ju då jobbat hela dagen idag och det blir att jobba imorgon också, men känns gott när man ser på kontot i nästa månad :) Det har ju kommit mycket snö också, så det var jäkligt kallt på jobbet eftersom man får gå ut och in hela tiden. Men jag fixade det!
Imorgon efter jobbet måste jag köpa klart de två presenter jag har kvar, min lillebror och min äldsta systerson. Vet ju vad jag ska köpa så det tar ju inte alls lång tid, för jag har en annan sak jag måste fixa, undra vad det kan vara? :)

Men det blir snart att gå och lägga sig, är hur trött som helst och vill bara krypa ner i min säng!

Godnatt!

aldrig har jag kunnat le så äkta som jag gör nu!

/ säändr


s' fjärde advent

förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp att göra hela helgen. Igår stack jag och manda till Allum och köpte resten av julklapparna och sedan var vi bara hemma hos manda och tog det lugnt. Idag hade jag tänkt att åka till stallet men fick tyvärr hinder.. :/
Imorgon blir det att jobba igen då, härligt att pengar kommer in till mitt kort (a) Så det kanske inte blir någon blogg imorgon, för jag kommer antagligen vara jättetrött när jag kommer hem och jag ska upp jättetidigt imorgon usch.. men får väl hoppas att jag orkar.
Det är redan fjärde advent idag, herregud vad veckorna har gått fort. På torsdag är det redan julafton!!


Aja men nu ska jag gå och lägga mig.

/ säändr







s' bästis som databord

hallu :)
nu var det äntligen lov, fan vad jag har längtat efter detta!! Aja min dag började med att jag stack till skolan och var där i 45 min, fan vad lönt att vara där liksom. men aja, sedan stack jag till sjukgymnasten och skulle komma tillbaka i januari igen? fattade ingenting men aja får hoppas på att hon har rätt :) sedan mötte jag upp manda och diddi så stack vi till frölunda torg och handlade julklappar. Så nu har jag inte alls många presenter kvar, fan vad gött. För en gång skull så är jag i tid med de! :D
Efter frölunda var Diddi tvungen att åka hem för hon ska till motala den ungen :( men hon kommer tillbaka på söndag tror jag och det var väldigt bra för henne <3;)
Jag stack hem till manda och vi fixade iordning oss och åkte till Pizza Hut, fyfan vad mysigt det var. Mycket skratt! Och nu sitter vi i mitt rum och ska snart röra oss hem till manda, för jag ska sova där :) har även manda som databord, haha asbra ju! ;D
imorgon blir det nog att handla klart resten av julklapparna :)

Ha en fortsatt bra fredag!



/ säändr

s' jag ser det snöar

Ja, som sagt vad här i Göteborg snöar det. Det har inte lagt sig mycket som tur är men det är glashalt ute, så det blir att ta det lugnt imorgon så det inte blir Sandra på hal is haha!
Hann inte att skriva förut, för hade fullt upp. Min syster kom då hon var riktigt stressad, men vi ordnade iordning det som tur va :)
Imorgon är det julavslutning då, börjar klockan 9 och slutar vid kvart i 10, direkt efter det sticker jag till sjukgymnasten. Hoppas att det går bra iaf.
Efter det sticker jag, manda och förmodligen Fredrika till Frölunda torg för att hitta julklappar :) Mysigt!

Tänkte krypa ner i min säng nu, har svinont i huvudet :(


saknar sommaren. saknar KRETA

/ säändr


s' om drömmen ändå vore sann

är stressad, på lördag är det en vecka kvar tills jag ska kunna en låt utantill. Jag vet inte hur jag ska hinna med allting, för jag hinner knappt träna på låten eftersom jag ska handla julklappar, vara i stallet och fira jul överallt! Men jag får hoppas på att jag lär mig den snabbt för annars vet jag inte vad jag gör..

Aja skit samma, just nu ligger jag hemma och ska strax käka frukost och titta på tv :) Sedan blir det säkert att träffa manda!
Igår var jag då i stallet, fast longerade honom då jag hade ont i mitt knä. Men det gick jättebra :)
Imorgon blir det att handla julklappar och gå till sjukgymnasten och imorgon får jag äntligen JULLOV! Fan vad underbart det kommer bli. Dock ska jag jobba nästa vecka, men det är pengar som jag behöver så vad gör det? :)

Men nu måste jag få i mig lite käk! Vi hörs efteråt.

/ säändr














s' strax dra mig

har bara vart hemma en snabbis, var lite hungrig haha! Men strax ska jag dra mig till stallet, usch att det är så kallt ute :(
Aja men nu måste jag dra blev ett snabbt inlägg!


saknar så enormt mycket!


/ säändr


s' orkar inte!

Tror ni att jag har gjort något på inlämningen? Nej och jag har inte heller pluggat till provet, smart Sandra.. Men det är väl bara att ta det lugnt och försöka plugga in lite iaf :) Plus att vi har sovmorgon imorgon så ska försöka gå upp tidigt och plugga vidare..
Men detta är det sista vi gör, för på torsdag är det någon fotbollstunering och sedan fredag julavslutning så får kämpa på tills jag är klar med det :) Får faktiskt skylla mig själv att jag gör allting i sista minuten.

Vi hörs imorgon för nu måste jag göra klart pluggandet, jag ska kunna det haha!

/ säändr







s' kladdmuffins :)

Förlåt för att jag inte skrev igår som jag sa, men jag kom hem rätt så sent så det blev bara att lägga sig och sova :) Har bestämt vad jag ska köpa till alla i julklapp iaf så på fredag blir det shopping med manda och förmodligen fredrika :)(L)
Idag var det som vanligt skola, fast skulle egentligen till sjukgymnasten klockan 8 men råkade försova mig så det blir på fredag isället efter julavslutningen :)
Vem är bäst och får VG på sitt svenska prov?(aa) Hihi, är jävligt stolt för trodde jag bara att jag skulle få ett G och nu får jag bara 5 fel :) Sjukt duktig.
Jag och manda har bakat jättegoda kladdmuffins, mums på det :) Perfekt när man ska plugga så kan man sitta med något gott och smaska på hihi (a)
Imorgon blir det som vanligt skola, ett prov plus en inlämning. Sedan sticker jag till stallet (: Efter det blir det väl att vara med manda (L)


men nu måste jag göra klart min inlämning, ha det så bra så länge!

/ säändr


s' snart jullov :)

Godmorgon på er :)
Sitter här i min säng och har precis ätit frukost. Ska strax dra mig till skolan usch på det efersom jag har en långdag idag..
Bussen går om typ en kvart och jag ska bara sminka mig, undra om jag hinner bussen för jag känner mig så otroligt seg idag faktiskt.. Vem gör inte det på måndagar haha?
Efter skolan blir det att träffa manda en snabbis sen blir det att sticka till högsbo där min syster bor och hälsa på henne :) Ska hitta någon låt som jag behöver, hum undra till vad? ;)

Men nu måste jag skynda mig att sminka, jag skriver ett inlägg när jag kommer hem ifrån Therese!

Denna parfym önskar jag mig också! DKNY, är det bästa märket enligt mig ;)

/ säändr


s' minidator

sitter här och ska strax krypa ner i min säng och sova :)
men funderar även på vad jag önskar mig i julklapp, och hittade en annorlunda men ändå en snygg minidator som jag behöver då min laptop är en spricka i så jag knappt ser något. Då eller ah min syster sa att jag kunde ösnak min presentkort ifrån SIBA ifrån både mamma&pappa och sedan låna hennes kort på SIBA så jag kör på avbetalning i några månader så jag betalar en del själv också :) Tyckte det var en bra idé men jag undrar vad mina föräldrar tycker om det, men däremot vet de att jag behöver en ny dator då jag gör massa skolarbeten på datorn. Och 2 990:- för en minidator är ju inte så himla farligt heller :)
Aja får väl se vad de säger på julafton!


visst är den snygg? :)

men nu tänkte jag gå och lägga mig!

Godnatt!

/ säändr

M&S'

HEEEJ!

Manda och Sandra lyssnar på nanne grönvall och lena ph. Det är kul, vi har feber ;) Är i ytterby hos systerami :) käkat julbord mums! Lilly är lucia sötnöt!

Inget mer att skriva skriver sen!

Glad tredje advent!




/ määnds & säändr

s' veckan!

 

Nu ska jag äta!!

/ säändr


s' vrålhungrig..

vaknade kanske för en timme sen av att min lillebror klappade på mig?? aja nu är jag iaf uppe och ska strax äta för jag är hur hungrig som helst! sedan blir det väl att hoppa in i duschen och sedan börja fixa iordning sig och sedan sticka till göteborg igen? :)
för väl i göteborg ska jag möta upp manda och sedan ska vi sticka till Ytterby, mysigt!

igår var jag då i stallet, gick riktigt bra faktiskt :) men var sjukt trött när jag kom hem så det blev bara att titta på TV och sedan lägga sig vid 10 tiden! :o

kommer strax med ett till inlägg om vad jag ska göra i veckan!

ha en underbar söndag!

/ säändr 

s' mycket saker att göra.

Godmorgon på er.
Ligger här i min underbara säng med Manda. Igår var med Diddi och sedan stack jag och manda hem för att fixa tacos, sedan mumsade vi i oss kladdkaka med grädde och glodde på IDOL :) Sjukt mysig fredag, och helt underbart att Erik vann IDOL, det var han värd! :)
Idag så ska jag till stallet och sedan sticka till pappa men jag kommer ju hem imorgon igen och då blir det till Ytterby, mysigt! :)
Men nu ska jag och manda fixa iordning oss!

Ha en bra lördag!

/ säändr
 


s' 2 veckor kvar till jul :)

Har inte haft tid att blogga idag faktiskt. Imorse blev det stressigt för mig, för först skulle jag ut med Figo och sedan sticka till Vårdcentralen för att kolla till mitt knä. Skulle vara där halv 11 så var inte att gå till skolan på morgonen. Men när jag väl var där frågade läkaren mig massa frågor om allt möjligt och tittade på mitt knä osv. Sedan fick jag ta blodprov, usch på det. Blev väl sammanlagt 5 rör de fyllde eller något, fyfan vad äckligt.. Menmen nu är det iaf gjort och om tre veckor får vi reda på blodproven. Sen blev det bara att åka till skolan, varför vet jag egentligen inte men aja, glodde film på engelskan bara och sen hade vi matte, sooft (;
Blev att skynda sig hem för att gå ut med Figo och möta Manda. Sedan kom Virre, Oliver och Liam och hämtade Figo.. Känns helt tomt nu men ändå skönt ;)
På kvällen har jag bara varit med manda, hjälpt henne att plugga lite och nu ligger jag här i min säng helt död och ska strax sova, börjar trots allt 8.15 imorgon, usch på det. Men det blir säkert film då med så det är lugnt :) Slutar 12.40 så ska väl egentligen inte klaga? ;)

Aja jag kanske hinner skriva ett snabbt inlägg imorgon innan jag sticker till skolan, jag får se när jag går upp :)

Godnatt på er!

/ säändr


M' godmorgon godmorgon!

Jaha, fick lite dåligtsamvete när jag kollade på bloggen och jag skriver ju aldrig :o. Men men, sitter i skolan på datakunskapen och vi har ingenting att göra? Anya åkte till Sri Lanka imorse :( kommer sakna henne. Men Fredrika räddar mig i skolan :D hon sitter här och är koncentrerad på någon hemsida :) msn för att vara exakt. hoppas lektionen är slut snart för ska köpa varmmacka, skit sugen!
På söndag blir det julmat hemma hos syster ;) mys.

Men nu orkar inte jag skriva mer, kristina glor på mig :(

// mäända

s' I hennes skor

Haha orkade inte fixa det andra inlägget så det blev ett nytt. Sitter och glor på "I hennes skor", men tycker faktiskt inte att den är så bra som några av mina vänner tycker.
Visst vissa saker är väl lite roligt men annars usch..

Just det, hur kan man ge en uppgift tills nästa vecka när man ska få jullov?!
Nu har jag två saker att plugga till helgen, den arbetsuppgiften och ett prov i vård och omsorg. Nu vet ni iaf vad jag ska göra i veckan..

GODNATT!

/ säändr


s' fixa julklappar snart?

Inte hänt så mycket idag faktiskt, åkte till skolan för tidigt men som tur var så sms jag Emelie så jag åkte till henne så åkte vi tillsammans till skolan :)
Skoldagen var faktiskt helt okej, hade dock svenska prov den sista lektionen och jag trodde att jag inte kunde någonting men jag kunde faktiskt allt så jag hoppas iaf på G :) Fick även reda på min svenska redovisning om var om sagor och jag fick VG- på det så jag är nööjd. Och jag fick även tillbaka mitt matteprov, fick G+ på det, hade 14,5 och VG var ju såklart 15, så sjukt irriterande, men men får väl hoppas att jag får VG på nästa prov :)
Efter skolan så var jag med Jennifer och Emelie i stan en stund sedan mötte jag upp Manda vid hennes skola.
Nu på kvällen träffade jag även Diddi och Anya! (L) Anya åker dock till Sri Lanka imorgon och är borta en hel månad, kommer sakna dig! <3
Så har min dag sett ut iaf ;)

Imorgon blir det blodprov(er?), usch på det iaf.. Som tur är så ska mamma hänga på men det är fortfarande sjukt läskigt :(

Men jag har tänkt på det, i år är alla sjukt tidiga med julklappar?! Vadfan, däremot har jag bara köpt två presenter.. Får väl göra det i nästa vecka så jag har det gjort? Annars kommer väl bara paniken komma fram och det slutar med att mamma och min syster får köpa julklapparna ifrån mig (a)
Får väl dra med mig Manda eller något :)


 

/ säändr


s' svenska prov imorgon

har precis pluggat lite svenska jag hoppas att det går bra på provet iaf :) så jävla skönt att jag bara har ett prov kvar!
idag var jag då hos mormor och hjälpte henne att ta upp sina tomtar, hon har ju inte lite heller haha. men jag fick några iaf så nu har jag det fint i mitt rum! min arm känns fortfarande lite, vågade knappt ta bor plåstret förut haha (a)
manda ligger här bredvid mig och glor tv, hon sover över här :) Just det, var hos tandläkaren idag, skulle tydligen laga någon tand? blev bedövning på det och nu gör min tand jätteont :(
det blir massa stick i veckan :'( igår var det sprutan, idag bedövning och torsdag blodprov.. weei, önska mig lycka till..

men men nu tänkte jag sova, så att jag kommer upp imorgon.
Godnatt sötnosar!

/ säändr

s' skönt att vara hemma

ligger i min säng och har Figo i mitt knä :) Stannade hemma idag för att jag inte har sovit någonting inatt, vaknat flera gånger. min arm idag är faktiskt okej, jag kan ju inte använda den så mycket, men jag trodde jag skulle ha ondare i den :)
strax ska jag ta ut Figo på en promenad, sedan ska jag&Figo gå till mormor, så jag kan hjälpa henne. sedan vid 5 tiden så ska jag till tandläkaren :o men nu ska jag även försöka boka tid till sjukgymnasten, får väl hoppas på att de svarar :)
Kanske drar till backa plan sen eller något för att köpa en julklapp, men jag får se va jag orkar, tror faktiskt inte att jag gör det (a)

Aja men nu måste jag skynda mig lite, ska vara hos mormor klockan 11 :)

/ säändr


S' ♥

saknar att kunna snacka med dig hela tiden, att du alltid fanns där för mig. Vad fan hände med det? jag fattar inte vad som hände med oss. att kunna få skratta och prata med dig vad hände med det? men det enda jag vet är att jag saknar dig något enormt.


/ säändr

s' önskelista?

Har precis varit ute på en kvällspromenad med Figo :) Och jag har även gjort klart svenskafrågorna som är till provet, mycket bra gjort tycker jag :) har inte gjort så mycket idag, min arm är helt död, kan knappt lyfta den *snyft*, men jag var iaf med manda lite, vi eller ah manda gjorde mat, good fast jävligt stark, undra vad som hände manda? ;) haha..
jaja imorgon blir det först skolan vi ska gå till stadsbiblioteket om jag har fattat det rätt? aja kan väl vara roligt .. eller inte.. sedan blir det att åka hem till mormor och hjälpa henne med att ta upp hennes tomtar och sedan till tandläkaren :o usch på det!!!
men det överlever man väl får man väl hoppas på ;)
snart är det även jul och jag har inte alls mycket på min önskelista, vadfan kan man önska sig liksom?
har inte heller någon aning om vad jag ska köpa till de andra, har bara två personer som jag vet.. hum fy vad jobbigt..

får väl krypa ner i min säng och fortsätta plugga eller tänka ut vad jag ska köpa till alla? andra valet lätt faktiskt bäst (a)

aja godnatt!

/säändr

s' härlig vecka?

måndag har faktiskt börjat bra, har tagit nöff nöff sprutan och det känns bara lite, får väl se hur det blir imorgon haha :)
i veckan har jag inga läxor förutom ett svenska prov, HÄRLIGT :)
men nu ska jag åka till backa plan och möta manda!!

/säändr

s' sluta tidigt (Y)

tyvärr så är det måndag idag, men det är gött att det snart är jullov :) faktiskt bara en vecka kvar tills den 18, okej lite mer, men jävlar vd snabbt dessa veckor har gått :) Idag för min del blir det att gå vid 3 tiden, då Lenny kommer till min skola och vi ska till vårdcentralen och ta nöffnöffsprutan.. Inte alls taggad men får väl hoppas på att det går bra :)
Strax ska jag gå ut med Figo, sedan ska jag dra mig till skolan.. Igår mådde Figo inte alls bra så vi får hoppas på att det är bättre idag, för han är piggare idag :)
Aja men nu måste jag gå ut med honom!

Ha en bra dag!

/säändr 







s' ska jag eller inte?

Hallu igen.
Sitter i min säng och ska strax lägga mig. Idag fick jag iaf färgat mitt hår *äntligen* och sedan kom min syster och Staffan hit, åt pizza som mamma bjöd oss på *mums* och sedan satt vi mest och snacka! :)
efter det stack jag hem till manda och titta lite på tv, så hela söndagen har varit riktig mysig (Y)

sen har jag fått frågor om hur jag ska göra efter att jag har opererat mig? själv vet jag faktiskt inte, självklart saknar jag fotbollen något enormt men jag vet inte om jag har tid till den? om jag riktigt vågar göra så mycket med knät efter det?
som tur e har jag ju tid att tänka över vad jag vill göra, men det är mycket tankar i mitt huvud just nu..

men måste jag sova, jag börjar iof 10.20 men jag har inte sovit bra på ganska länge så aah :)


mina nya skoor :) undra vad jag ska ha de till?

/ säändr

s' andra advent!

Hallu :)
Sitter här och ska strax skölja ur min färg, får hoppas på att det blir bra :)
Igår blev det att vara med diddi, fan vad kul det var, bilder kommer senare (L)
Men nu måste jag skölja ut håret, sätter säkert in en bild ikväll!

Ha en fortsatt bra andra advent!

/ säändr











s' ytterby!

Sitter här i Ytterby och passar Lilly, manda försöker somna henne :) Har inte hänt så mycket idag faktiskt, vaknade, käkade och sedan stack vi hit :) Ikväll kanske jag hinner färga mitt hår, jag hoppas verkligen det, eftersom jag börjar få utväxt haha :P
Aja men vi hörs säkert senare!
ha en bra lördag
/ säändr

s' erik vs calle?

Har precis duschat, har en sovande manda bredvid mig så passade på att skriva ett inlägg :) idag har vi inte gjort så mycket faktiskt, vart i stallet, käkat och sedan tittat på IDOL.. Blev chockad över att Tove fick åka ut, tycker hon är grymt duktig!
Nästa vecka är det ju final och jag hoppas verkligen att Erik tar hem det :)
Imorgon ska jag iaf försöka hinna färga mitt hår, får ju se om jag hinner det!

Men tar ett inlägg imorgon istället, har inget att skriva :)


/ säändr




s' i love that you love me

äääntligen fredag!
skolan var helt okej, ett engelska prov på morgonen, sen datakunskap och sedan matte! Skönt att sluta tjugo i ett :) Efter skolan gick jag ut med Figo och mötte manda. Var tvungen att vara hemma tills Karolina kom hit för hon behövde låna vår lägenhet lite ;) Men hon har precis åkt, så nu ska jag strax dra mig till Wiselgrensplatsen för att beställa tid hos sjukgymnasten och sedan sticka till stallet :)

Ni får ha en underbar fredag, för det ska jag ha!



(manda hälsar <3)

/ säändr

s' mat+plugg= ?

Har precis kommit hem, har haft mycket att göra idag. Vaknade vid halv 7 fixade iordning mig, gick ut med Figo och sedan åkte jag till skolan. Dagen gick snabbt så klarade av den faktiskt. Sedan blev det att möta manda, var ute med figo i 45 minuter :O svinkallt vare *usch*.. Efter ett tag stack jag hem till min syster i högsbo för att plugga matte. I början gick det bra, men sen när syster skulle göra mat samtidigt så gick det inte så jävla bra :) Det blev iaf att therese ringde min mamma för att hon inte visste hur man gjorde kotletterna haha! När jag väl gjorde matten så fastna vi på ett tal och det tog väl 30 min för att lösa det.. Men aja jag fick iaf gjort något :)
Nu ska jag fixa iordning mig, skriva på arbetsmiljön, ringa manda och sedan sova, det lär behövas!

Godnatt på er!

/ säändr

s' plugga sen soova.

ligger i sängen med tusentals, okej några läxor som jag ska försöka hinna med innan jag ska sova. imorgon har vi en redovisning, panik panik.. men får hoppas på att det går bra för de är ändå halvklass så det fixar sig säkert (:
idag var skolan helt okej, missade första lektionen *oj :$*, men sen rullade det på som vanligt. fick sluta halv 2 istället för tio över 2, riktigt skönt faktiskt. Det blev direkt att åka till Vårdcentralen för att kolla upp jag kunde ta sprutan, men nej måste ha målsman med sig eller att de skriver på att jag får.. fan vad trött jag blev på det, aja jag stack till Backa plan och handlade mina skor :D
Juste, jag har ju Figo här nu också, han ligger och sover.. Men nu blir det att gå upp extra tidigt för att han ska gå ut innan *suck* aja får väl sätta fart med pluggandet nu då så jag orkar gå upp imorgon.
Tänkte ju lägga in bilden idag, men det funkar fortfarande inte. Får försöka igen imorgon :)

Veckans läxor;
Onsdag: Svenska redovisning
Torsdag: Matteprov, arbetsmiljö och säkerthet
Fredag: Engelska prov
Plus att jag måste bli klar med Medicinsk grundkurs innan fredag.. Ska väl egentligen inte klaga på mina läxor men :)

/ säändr


RSS 2.0