s' snart är julen här...?

Såå, precis kommit hem från manda. tänkte snart gå lägga mig men slängde in ett inlägg innan (Y)..
Om jag får tag i de skorna imorgon så ska jag ta kort på de när jag har på mig de och lägga ut på bloggen istället, för det funkade inte att lägga ut sådana bilder, vet inte varför?
Imorgon är det redan 1 december, "tiden går fort när man har roligt" eller vadå? :)
Och imorgon är det endast 17 dagar kvar tills vi får lov, fyfan vad skönt det kommer bli :D

men nu ska jag krypa ner i min sääng

/ säändr

s' glad sandra

Sitter här i min säng och ska precis dra mig till manda :)
Skolan har varit helt okej idag fast jag var sjuukt trött.
Imorgon ska jag träffa min syster för jag ska passa Figo igen, då den lilla ungen åker till underbara Egypten, nej inte alls avis.. Sedan ska jag och manda kolla på vårdcentralen om det går att ta sprutan och efter det sticker vi till Backa plan då jag ska köpa ett par skor och titta efter lösnaglar :)
Men nu måste jag dra mig, ha en underbar dag!

slänger in en bild på skorna senare, för min data är sjuukt seg just nu!

/ säändr


s' natti natti

Nu blir det att lägga sig för att orka gå upp imorgon. Har precis kommit hem ifrån Ytterby :)
Börjar ju faktiskt 10.20 imorgon, så jävla underbaart (Y)

Menmen sov gott alla!

/ säändr

M&S' adventsfirande!

Hejhej!

Är i ytterby hemma hos mandas syster och har firat advent. Fick choklad av mandas mamma och fika av mandas syster ;) Lilly sover så vi kollar tv!:) snart blir de köttbullar och potatis, mums! eller va säger du sandra ;)

Här är då dagens outfit!



Sandra <3
Randigtröja - Gina tricot
Vitt linne - Gina tricot
Leggings - Gina tricot



Manda <3

Grå kofta - Gina ticot
Vitt linne - Bik bok
Leggings - Gina tricot



Lilly <3

// mäända & säändr



s' FÖRSTA advent + stressad.

Första advent idag, inte alls långt kvar tills julen är här. har endast köpt en julklapp och har ingen aning om vad jag ska köpa till de andra. Den enda jag vet är till min lillebror, men jag och manda ska iaf åka till Förlunda torg och sedan Allum iaf någon gång vid 19 december? :) kommer bli mysigt.
Även stressad för att jag måste komma på ett tal innan den 26 december, vad för tal och varför kommer ni få reda på då för tänker inte avslöja något ännu.
Måste även hitta ett par klackskor innan den 26, men har ingen aning om vart jag kan köpa? Och detta måste jag fixa i veckan plus att ta kort så att jag får köra min moppe, plus att jag har massa läxor som jag måste fixa också. STRESSIGT!
Men nu ska manda sätta sig vid datorn, ni får ha en mysig 1:a advent för det kommer jag att ha.



/ säändr








s' sjukt trött.

Nu blir det att krypa ner i sängen och sooova, tror faktiskt att jag behöver det. Är helt död i kroppen och känner mig inte alls pepp på att vara vaken mer :( men först blir det att väcka manda som sover i min säng (!) haha (a)
Men imorgon kväll tänkte jag faktiskt slänga in en bild på min outfit som jag ska ha imorgon, spännande ;)

sov gott alla!

/ säändr

M' what can i do to make you love me?

Jäävligt länge sedan jag skrev på bloggen nu, men jag orkar faktiskt inte med den ibland.. Sandra är duktig och uppdaterar och tjatar på mig att göra samma sak så nu fick jag ge mig och börja skriva. Men vad i helvete ska jag skriva? :)

Åkte hem till min syster igår och var med Lilly, mys :) massa godis o chips o kakor :D:D. men somnade dock en timme efter jag kommit dit men stannade till 1 :) undra hur länge jag var vaken under den tiden.. hihi :) Idag har inte hänt mycket, åkt hit till min älskade bästis, ätit pizza o mumsat :)

Men nu ska jag brotta ner sandra i sängen tänkte jag mig! hahaha jag kommer dö.. RIP ! :)




miiiiin bästis ;)



// mäända


s' seg lördag.

Sitter här och nu så väntar jag på manda. har precis duschat efter en lång dag i stallet, haha jag och carro var hur sega som helst och orkade inte göra någonting! (a)
men ska ringa manda nu, så kanske blir ett längre inlägg sedan? kanske ifrån manda ;)

/ säändr

s' envisa lillebror

Åhh vad min lillebror är envis!
Först "sandra vart är kritorna?" och jag svarar att jag inte vet. Sen säger jag till honom att han ska ta ut nappen, då kastar han sig ner på golvet och börjar skrika. Tänkte ut hur jag skulle göra så han fattade genom att säga "Men niklas, du går i dagis och lär dig mycket men jag går i skolan och lär mig ännu mer och när man har nappen för länge så kan man få ont i tänderna." hahah (a)
Men han la undan nappen och sa "när får jag ha nappisen då?".. Han fortsatte att leta efter sina kritor utan något resultat. Sedan fick en penna av mig istället och började måla och sedan ville han ha en sax som jag inte tyckte att han skulle ha, han blir sur på mig och går in på sitt rum.
Nu kom han ut och sa "jag är trött" så nu har han satt sig i mitt knä och är hur snäll som helst, då och då frågar han om sin napp.
Varför måste du hela tiden vara så envis?!

/ säändr 


    






s' What is love

Vaknade av att min lillebror kom in till mitt rum vid halv 10 (!).. Blev bara att gå upp och börja fixa sig, för skulle nämligen passa honom.. När pappa kommer hem så ska han köra mig till stallet och så ska jag möta upp Carro och så ska vi fixa och så :) Efter stallet ska antagligen jag träffa Manda. Annars vet jag inte hur dagen ska se ut, kanske händer något spännande ikväll, vem vet? (:
Igår efter jag hade suttit vid datorn, la jag mig i soffan och glodde TV. Jag var så jävla trött så jag orkade inte göra något annat. Tittade på IDOL, häärligt att Mariette åkte ut (Y)
Men vi hörs säkert senare :*


Ha en bra lördag :)

/ säändr




s' inte slita sig ifrån datorn ännu

Har hittat massa roliga bilder som jag tänkte slänga ut nu. Både gamla och bilder ifrån förra året.

Cypern 2005


2007 tror jag?


jag och lillebror, i början av 2007?


jag och sofia i alicante 2008


älskade alicante 2008


jag och lillebror 2007


hahahahhah!

 

/ säändr


s' nu är det dags för fredags mys...?

Nu sitter jag på pappas dator och gör inte så mycket faktiskt. Sitter och funderar mest på ett bra tal men det går inte så värst bra haha?
Skolan idag var helt okej faktiskt, rätt skönt att sluta tidigt på fredagar med endast 3 lektioner. Fick även träffa Jessica en snabbis (L)
Hade tänkt att slänga ut en dagens outfit idag men har inte kameran här så det får bli en annan dag :)
Men jag skriver ikväll istället, tänkte titta lite på TV just nu!

 

/ säändr


s' vad skulle jag göra utan dig?

Förlåt för lite dålig uppdatering men var faktiskt inte hemma igår, för direkt efter skolan stack jag och mötte manda på Backa plan, shoppade lite (Y) Handlade "bara" en mysig tjocktröja, tre linnen, hårfärg, leggings, strumpos och mössa (a) Efter det så åkte vi hem till manda och pluggade lite, eller ah hon pluggade jag pallade faktiskt inte.

Idag var det skola som vanligt, hatar verkligen torsdagar! Att ha engelska två gånger på en dag är fan inte roligt asså, usch på det. När jag hade slutat och väntade på tvåan så blir det självklart något fel så två brandbilar, två trafikledarbilar och en polisbil kom ;o så det blev att gå till brunnsparken, mindre roligt. Sen har det faktiskt inte hänt så mycket, varit med manda hela dagen, gjort god mat och lite sådant (:
Imorgon är det iaf en go dag, slutar tjugo i ett och har tre lektioner, ÄLSKAR fredagar!

Men nu ska jag faktiskt sova, är sjukt trött.

 

/ säändr





s' nöjd!

Ligger i min underbara säng nu och ska strax sova men tänkte slänga in ett inlägg innan :)

Har inte hänt så mycket idag faktiskt, jag och manda drog till Frölunda torg och titta lite där, det har verkligen blivit jättefint där! Sen har vi bara tittat på TV:n hela kvällen, riktigt skönt faktiskt!
Imorgon kommer min efterlängtade lön, fan vad gött! Då ska jag se till att handla allting jag behöver och inte försöka köpa något onödigt, undrar om jag klarar det? Har även kommit på att jag måste köpa skor innan december månad också, så jag hoppas verkligen att jag hittar allting imorgon (Y)
Börjar även 8 imorgon, det är seegt. Så tar bussen vid halv 8 ungefär :(

Aja ni får ha en underbar kväll för nu måste jag sova!

/ säändr









s' här kommer alla känslorna på en och samma gång.

vet inte riktigt vart jag ska börja men någonstans måste jag ju ändå..

2007, hur ska man förklara det året? ett bland de värsta åren men ett av de bästa, fick träffa min bästa vän som jag är otroligt stolt över. men i november fick jag kontakt med en annan person som jag inte tänker nämna namnet på. i oktober hade året börjat bli ett bra år igen men det kändes ännu bättre när jag hade er två i min närhet. men i slutet i december när jag var på teneriffa så får jag reda på att min morfar ligger på sjukhus, och då rasar min värld igen.

2008, kom och det var det året min morfar dog, han försvann ifrån oss alla. den 8 januari, det var då skolan precis hade börjat och jag kommer ihåg hur jag intalade mig själv att gå för hans och er två som betydde mest i mitt liv skull. jag kämpade på hela skoldagen och på något sätt kände jag mig trygg och glad i skolan. för efter skolan visste jag att jag hade er två som jag kunde snacka med. månaderna gick och jag kände att kärleken började krypa fram inom mig som jag inte ville erkänna. men tillslut sa jag det till dig och vi ville försöka, men vad hände? de små "roliga" tjaffsen blev till något stort bråk som gjorde att vi tappade kontakten någon gång i juni.. jag kämpade på som att ingenting hade hänt, för jag ville gå vidare. träffade en annan kille i juli som jag inte var kär i direkt men vi blev tsm.. då hade jag inte pratat med dig på en hel månad och bestämde mig för att berätta det för dig vad som hände i mitt liv, för jag ville fortfarande att du skulle få veta. du önskade mig lycka till men tillslut började vi bråka igen.. dagarna gick och jag kände hur hemskt det var att bara bråka med dig, så jag och han gjorde slut i augusti.. ville få tillbaka kontakten med dig, men vågade inte riktigt att chansa, vad skulle hända? bråka ännu mer eller bara skita i varandra? men tillslut tog vi upp kontakten igen, och du hade en annan. jag var glad för din skull men kände fortfarande att jag hade känslorna för dig. ju mer vi snackade ju gladare blev jag och tillslut gjorde även du sluta med henne för att kunna prata med mig. månaderna gick och vi var glada och jag kände att jag hade allt jag ville ha, kärleken och mina underbara vänner. men veckan innan jag fyllde år, på en tisdag börja vi bråka, och bråket blev bara större och större. jag kommer ihåg hur krossad jag kände mig och hur mycket jag grät för att vi bråka. jag ringde min bästa vän och jag kunde knappt prata för att jag var så ledsen. dagen efter klockan halv 8 på kvällen får jag ett sms ifrån din kompis och där stannar hela min värld till. att en sådan underbar person som dig hade gjort något sånt kunde jag inte få in. jag svalade och hoppades på att du skulle bli bättre. veckan efter var det min födelsedag, kommer ihåg hur mycket jag önskade att du bara skulle skicka ett sms till mig och gratta mig, men visste att du inte kunde och jag blev så jävla sur och besviken på mig själv att jag hade bråkat med dig. men tillslut får jag ett grattis ifrån mig och jag kände mig lättad att du fanns där fortfarande.
månaderna fortsatte att gå och jag hoppades bara hela tiden att en dag skulle du må bra igen.

2009, började bra. månaderna rullade på som vanligt men kände mig pressad tack vare skolan, den stressade mig som jag vet inte vad. men ville göra det först och främst för min bästa vän men även för dig. jag svalade alla problem jag fick och försökte med skolan. men det hjälpte inte vilket gjorde att jag började skolka.. varför jag gjorde det har jag inget riktigt svar på, men ville inte vara i skolan, kunde inte vara där. satt bara hemma och bara tittade rätt ut. många telefonsamtal hem gjorde att jag började gå till skolan igen, men gjorde aldrig mitt bästa för jag hade ingen lust att klara av skolan då. men äntligen kom klassresan som alla hade längtat till på ett sätt, men det var det sista vi skulle få göra med 9c. vi åkte till danmark, allt gick helt som jag ville. hade roligt och allt sånt tills näst sista dagen. tänker inte gå in på det, men det fick mig att tvivla.. men danmarks resan med 9c kommer jag aldrig att glömma. men jag kommer även aldrig glömma hur mycket en vän kan svika. balen kom, och jag kände mig inte alls pepp för jag visste vem som var där, men jag bet ihop och sket i det och hade jätteroligt ändå. sedan kom skolavslutningen, fan vad hemskt det var.
sommarlovet hur ska man förklara det? kreta två veckor, mycket bråk med dig igen fyfan vad jag hatade vissa dagar på kreta, men ändå var det så skönt att bara komma bort ifrån allting och bara kunna ta hand om sig själv lite. veckan efter drog jag till småland för att träffa mina underbara kompisar därifrån, jag hade knappt pratat med dig då men då och då skickade du sms och vissa nätter satte jag mig upp i sängen och bara titta runt, varje gång trodde jag att du hade kommit dit för att se mig. vissa nätter drömde jag det värsta mardrömmar jag har haft, bla med dig och sedan med det som hände i danmark, hur skulle jag kunna släppa det? men varje dag tänkte jag bara på mina vänner där nere och jag kände mig så jävla glad att få kunna ha det bra utan att tänka på något som hade hänt.
men hur skulle gymnasiumet vara? jag ville att du skulle veta, jag ville att du skulle vara där för mig.. jag var rädd men ändå lättad att jag kunde få visa vad jag kunde i en skola som ingen visste något om mig. allting började bra och jag kände verkligen hur glad jag var att jag hade valt den linjen. men när jag gick på APU;n så sms du mig igen och jag fick ett slag i hjärtat, jag ville inte förlora dig men samtidit inte ha dig så nära som vi hade haft, jag började bli förvirrad igen. jag ville inte komma tillbaka på samma ställe som jag var några månader innan. jag fick fram mitt riktiga jag och fortsatte som att ingenting hade hänt och jag kände mig så lättad att jag kunde göra det.
jag har tagit så mycket skit ifrån dig men ändå varit stark. jag har bråkat om dig med han som var min bästa killkompis som inte är det nu. jag visste inte vad jag hade att säga men jag visste att jag var kaxig och tyken för jag vet att du betyder något för mig.
nu den 23 november inser jag att det bara är 2 dagar kvar tills det är två år sedan vi började snacka.. hur ska jag kontrollera det? jag sitter här och är rädd hur jag ska kunna kontrollera det, men samtidigt vet jag att jag kan om jag bara vill.
du betyder fortfarande något för mig, men inte lika mycket som du gjorde då. men jag hoppas att jag alltid kommer få ha någon plats i ditt liv, för det vill jag ha.

men detta vill jag även tacka min bästa vän som har funnits där för mig i alla lägen. tack, jag älskar dig det hoppas jag att du förstår. jag hoppas att det alltid kommer vara vi två.

/ säändr


s' hatar måndagar.

Har precis duschat och ska snart sminka mig för att sedan dra ut med manda! vet inte riktigt vad vi ska göra men blir säkert att träffa diddi en stund (L)
vi har även hunnit att färga mandas hår tummen upp (Y) nu är det bara mitt kvar som jag antagligen ska göra den 25, alltså på onsdag.

varför måste måndagar vara så sega? och att sluta så sent, liksom wei sovmorgon till tjugo över tio men slutar tjugo i 4 fyfan vad segt det är.  idag fick vi även reda på vårt medicinsk grundkurs prov, fick kompletering men ingen aning vilket betyg, så får se vad det blir :)

detta måste jag göra i veckan;

*
Köpa leggings
* Köpa hårfärg
* Ta kort -.-
* PLUGGA

men nu ska vi dra ut, skriver ett inlägg när jag kommer hem :)

ha det bra

/ säändr


s' ingen fattar.

Hej på er.

Sitter här med massa papper och böcker, och ja jag håller på att plugga.. Fyfan vad segt det är, så jävla sjukt. Orkar verkligen inte med massa prov och skit..

Var hemma hos Therese idag också, mysigt! Åt jättegod paj som hon hade fixat och så prata hon om allt möjligt.

Men nu måste jag fortsätta att plugga, blev lite tjat med mamma nyss så måste lugna ner mig.

 

Godnatt!

 

/ säändr


s' bara att vänta

Förlåt, för att jag inte skrev något igår men jag hade ingen ork för det :) Men igår fick jag iaf reda på att jag fick VG på vård och omsorgs provet, så det räddade hela måndagen!

Idag var det skola som vanligt, skit segt verkligen men jag klara iaf av den. Efter skolan stack jag och mötte upp manda som hängde med mig till läkaren. Läkaren höll på att känna och vrida på mitt knä, usch vad äckligt det var men jag klara iaf av det. Men hon bestämde att det skulle bli titthålsoperation.. Men när vet jag inte ännu, men jag hoppas på så snart som möjligt.
Men imorgon är det iaf sovmorgon till tio över 9, göött som fan (Y) Det gillar vi, sen slutar jag 10 över 2 och då blir det att plugga, eftersom jag har ett prov på torsdag och jag har inte ens börjat plugga (a) Ska faktiskt börja lite idag hade jag tänkt då jag faktiskt inte är så trött..

Men vi hörs imorgon, det kan jag lova.

/ säändr


s' skolan idag..

Godmorgon.

Nu är det snart skola för min del, har inte varit där på fem veckor så känns lite konstigt att gå dit :) Men skönt att träffa alla vänner igen iaf (Y) Efter skolan ska jag iaf plugga, har ett prov denna veckan och två inlämningar som jag inte har gjor klart ännu, har bara lite kvar så det tar jag idag slipper jag det :)

Men nu måste jag skynda mig, blev et snabbt inlägg nu.. Min buss går tjugo i 10 och den får jag inte missa.. Börjar 20 över 10 och slutar 15.40, seeegt som fan men det klarar jag säkert (Y)

Ni får ha en underbar måndag så hörs vi efter skolan eller ikväll (:


/ säändr


s' lyckad helg

Denna helgen har verkligen varit helt underbar.

I fredags tog jag och manda det lugnt, vi åkte till mandas syster och var där i några timmar, sedan åkte vi hem till min pappa och titta tv och sedan soov!
Igår passade vi Niklas en liten stund och sedan drog vi till Göteborg, fixa oss snabbt och sedan drog vi till Diddi :)
Idag vaknade vi vid 12 ungefär, åt, sov, åt lite till och sedan tittat på TV och sedan träffade vi Diddi en liten stund!

Skit go helg, inget stress eller något, kan inte det bli fler sådana haha.

Men nu ska jag ta mig något att äta, dör av hunger sedan ska jag sooova för imorgon är det skola :( Har ett prov någon gång i veckan också så det kommer bli mycket plugg...!

 

/ säändr


s' jobbiga lillebror.

sitter här hos pappa och väntar på att maja&pappa ska komma hem så att jag och manda kan dra ner till göteborg.

passar även niklas som försöker vara snäll men gör allting lite värre, gjorde sönder mitt puder katastrof! så nu har jag inget kvar, inga pengar eller något fan!

 

men nu ringde pappa och sa att han var i olofstorp så blir att fixa iordning sig nu :)

ha en underbar kväll!

 

/ säändr


s' sega internet

Internet är så jävla segt här hos pappa så jag håller på att dö.. Tänkte lägga upp en bild på det som jag vill köpa men nej då varför ska jag göra det?

Men nu måste jag hjälpa lillebror, hörs antagligen alldeles snart :)

 

/ säändr


s' Sometimes I wish I were you

Sitter hemma hos pappa med manda :) Vi sitter och väntar tills vi ska få maat!
Igår så jobbade jag, min sista dag.. Stack till jobbet så jag var där ungefär vid halv 8, fick inte göra så mycket eftersom hon tyckte att jag hade varit så duktig på de andra dagarna så jag kunde ta det lugnt :) Så min handledare skrev på mina papper, alltså omdömet vad hon tyckte osv vid 10 ungefär och sedan fick jag sluta, riktigt sköönt faktiskt :)
Stack till Mandas skola sedan vid 1 för att möta upp henne, träffade Anya och Diddi (L) Sedan så stack jag och Manda till Ytterby och var där ett tag :)

 

Idag sticker vi antagligen hem till Göteborg igen vid 7, för jag och manda ska passa lillebror först för att pappa&maja ska sticka på ishockey :) har inga direkta planer idag, vi får allt se vad som händer (:






/ säändr


s' uppe med tuppen..

Godmorgon

Vaknade vid åtta ungefär, helt död hela min kropp var helt borta! Följde manda till busshållplatsen, sedan stack jag hem.. Strax ska jag göra frukost till både mig och mamma, eftersom mammsen är sjuk så tänkte jag vara lite snäll :) Sedan blir det nog stallet och ta hand om Starlight :) Efter det blir det nog att åka till Mandas skola, fast det beror på hur mycket klockan är då (:

På fredag är det även min sista dag på min praktik, sedan blir det tillbaka i skolan. Dessa 4 veckor har ändå varit roliga, men samtidigt jobbiga, stressigt ibland men man överlevde iaf :D

Men nu ska jag göra frukost, jag håller på att döö!!


saknar!

/ säändr


s' jag ska bli en stjärna en vacker dag

 

rosa tröja - gina tricot
svart tubtopp - gina tricot
svarta strumpbyxor - hm

/ säändr


s' tankarna flyger omkring.

När ska man få glömma av det?

När får man leva ett normalt liv utan att vara rädd för någonting? Trodde aldrig något sådant om dig, men du visade det och det har satt sina spår. Fyfan för dig, tack vare dig är jag rädd för allting, jag överdriver fan inte för det är sanningen.

Fyfan kan inte bli lämnad en enda sekund utan att känna rädslan stiga och jag blir förvirrad.

När ska man egentligen få leva vidare? jag vet att man måste göra det själv osv, att tänka på allt positivt, men det tar ju fan över allting. Jag orkar inte mer..

 

/ säändr


s' två dagars ledigt ♥

Åhh vad härligt att vara ledig i två dagar, dock jobbar jag helgen men jag måste ju ändå vänja mig så det är nog bra för mig :) Vet inte hur jag ska komma upp på lördag men det är en annan sak, börjar ju trots allt halv 8 :(

Har precis kommit hem ifrån mandas skola, var tvungen att lämna en sak till henne, gjorde iordning mig innan och så :)

Nu sitter jag och väntar på att Lenny ska komma hem så ska han köra mig till stallet (L) Sedan blir det att åka till pappa för han fyllde år i veckan och jag kunde inte komma då så det blir att besöka honom och lillebror idag (Y)
Vädret är ju inte heller det bästa, fyfan vad äckligt väder. SNÖADE ju imorse och jag var inte alls pepp för att gå ut med Figo..

men ni får ha en bra torsdag :)

/ säändr


s' Godmorgon!

Godmorgon!

Nu sitter jag i sängen och väntar på att manda ska bli klar, för hon ska strax dra sig till skolan :) Jag är ledig ifrån mitt jobb idag, guuud vad häärligt (Y).

Men jag kan skriva in ett inlägg efter att jag har följt manda (L)

 

/ säändr


M' something beautiful

Tänk att du inte vet allt var livet innebär, du har ingen aning. Livet i dina ögon är svartvit,suddig och röster om att du är söt. De enda du gör är att äta och sova. Tänk om de fortsatte vara så enkelt.

Men jag vet iallafall att det som säkert kommer hända dig att du kommer klara det, jag vet att hur många tårar man än fäller blir man alltid glad igen. Jag vet också att hur många supar man en tar så blir inte världen perfekt. Jag vet även att livet är för kort för att sitta och deppa dagarna i enda. "LLFU- Lev livet fullt ut". Man kan inte vinna utan att chansa lite. Hoppas även att du så smånigom lär dig att du kan komma till mig med vilka problem som helst, kanske inte alltid kan hjälpa dig men det finns kurer mot allt lilla hjärtat, det lär du dig så småningom.

Med detta sagt, välkommen till världen Lilly!




// mäända

s' sm-guldet som sprack.

Ville även säga att IFK förlora mot AIK. Det blev 2-1, IFK hade ledning med 1-0 i cirka 23 minuter innan AIK kom, fyfan vad sur jag var!

Men IFK kom iaf tvåa, och det kommer ett nytt år och då jääävlar (Y)

/ säändr


s' gör iordning sig, suck.

Godmorgon.

Sitter här i min säng och har precis ätit frukost. Ska strax byta kläder och börja sminka mig, för sedan ska jag möta upp manda och följa med henne till tandläkaren :)

Ska slänga in en dagen outfit idag hade jag tänkt, kanske blir när jag är ute med vovven? Ni som har missat så ska jag passa min systers hund för att hon ska opereras, lycka till gumman (L)

 

Nu ska jag leta kläder, måste ha en ny halsduk, fyfan vill ha en jätteskön och varm halsduk, ska försöka få manda med mig in till stan (a)


bilden tagen 2008

/ säändr


RSS 2.0